Евтим Костадинов: Комисията по досиетата върши много работа

  • 20 април 2013 19:09

  • 1799
  • 3
Евтим Костадинов: Комисията по досиетата върши много работа
©

Почувствахме се обидени от думите на премиера Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май, че досиетата са чалгата на прехода.

Това каза в предаването "Челюсти" Евтим Костадинов, шеф на комисията по досиетата. Преди седмица премиерът Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май коментира излизането на досието на зам.-министър Божан Стоянов. Според Костадинов Райков искал да се дистанцира от този преход, а всъщност комисията била свършила много работа. "Трябва да проверим още 10 750 юридически лица по списъка на БНБ", каза още Костадинов. "Колко ли от тях са агенти, не мога да пресметна, зле съм с математиката", попита риторично водещата Диана Найденова. "Ами Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, който беше тук преди мен, нали е математик", пошегува се председателят на Комисията по досиетата.

От думите на Костадинов стана ясно, че хората му работят дори с удължено работно време, заради много папки, които трябва да прегледат. "Благодаря на президента, но останах изненадан, че той ни подкрепи", заяви още Костадинов. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1799 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
mox

2013.04.22 | 15:27

3
ми те и те предизборно си правят малко реклама. А и никой не иска ГЕРБ, та видяха че ще трябва да се спасят по единично
Българин

2013.04.22 | 15:26

2
До кога всички ще заблуждават Българският народ с лъжливи обяснения. До кога Висше управляващите ще лъжат народа си до голяма степен. Даже и САЩ,които благотворите се обърнаха срещу вас,продажни управляващи......
Георги Христов

2013.04.21 | 20:18

1
Звучи страхотно и ангажиращо - " Комисията работи с удължено работно време,заради много папки......."- върховна ГЛУПОСТ !!!! И тази комисия -поне да беше PR агенция- а тя не е нищо друго освен една КЛЮКАРСКА АГЕНЦИЯ на никому не нужна- и тези чиновници получават доста "малки" заплати.България загива- а някои продължават да се ровят безпредметно в миналото ни....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини