Социалното министерство свиква Обществен съвет

  • 19 април 2013 08:35

  • 926
  • 1
Социалното министерство свиква Обществен съвет
©

Общественият съвет към министъра на труда и социалната политика Деяна КостадиноваДеяна Костадинова Деяна Костадинова е вицепремиер и министър на труда и социалната политика от 12 март до 29 май 2013 ще проведе първото си заседание днес. На него ще бъдат обсъдени организационни въпроси за дейността на съвета и ще се уточнят темите за следващите заседания.

Консултативният орган ще проведе първата си среща в състав от 12 души от общо 18, съгласно правилата за устройство и дейност на съвета. Излъчени са по един представител на национално представените организации на синдикатите, на работодателите, на Националното сдружение на общините в Република България и на организациите на пенсионерите и възрастните хора.

По трима души са определили организациите на хората с увреждания и юридическите лица с нестопанска цел, свързана със закрила на децата.

Към момента е излъчен един представител на гражданите в съвета. За да бъде попълнена квотата от 6-ма души, до края на април гражданските организации могат да правят предложения за членове.

Днешното заседание ще се излъчва онлайн на официалната интернет страница на министерството.

Последвайте канала на

Novini.bg
926 1

Коментари 1

Добави коментар
ostavka

2013.04.22 | 11:55

1
ууу оставка на съвета, оставка на синдикатите, оставка на президента оставка на всички никой не искаме - хващаме гората - това е заплаха за националната сигурност!

Добави коментар

Водещи новини