Екатерина Захариева няма любима магистрала

  • 17 март 2013 19:43

  • 2796
  • 6
Екатерина Захариева няма любима магистрала
© Булфото

Марин Райков е чудесен избор за премиер на служебното правителство на България, коментира Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на, вицепремиер с ресор „Регионално развитие” в кабинета, назначен от Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Като бивш съветник на президента Захариева е провела повечето предварителни разговори с кандидатите за министри. Тя обаче увери, че окончателните кадрови решения са били на държавния глава, предаде БТВ.

„Готова съм да се справя с поетите ангажименти. Не съм приела поста, за да ми е удобно,” заяви още Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на. По думите й, по време на мандата си правителството ще направи всичко възможно да се справи с политическата криза и да изгради стабилна основа за бъдещо развитие.

Като министър на регионалното развитие тя се надява в тримесечния си мандат да види магистрала „Тракия” завършена. „Всички магистрали са важни, нямам любима,” подчерта обаче Захариева.

Сред другите основни приоритети в повереното й ведомство тя посочи разплащането на средства по ОП „Регионално развитие”.

Вицепремиерът в служебния кабинет увери, че администрацията подготвя „честни и прозрачни” избори. „Ще гарантираме честност и прозрачност на изборния процес. Започнали сме пълната техническа организация на изборите в Министерски съвет, Министерството на регионалното развитие и Министерството на вътрешните работи,” обясни Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на.

„Задачите ни не са амбициозни, а необходими,” заяви още тя, като допълни, че служебният кабинет няма да се ограничи само в организирането на избори.

Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на разказа, че е родена в Пазарджик и е омъжена за „млад и успешен архитект”. Завършила е право, но е работила като адвокат само две години, след което се пренасочила към голямата си страст – околната среда”. „Участвала съм в транспонирането на цялото европейско законодателство в областта,” подчерта вицепремиерът.

Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на каза още, че има доходи само от работните си заплати, а декларациите за имотното й състояние са публични от 2009 г. и са достъпни на сайта на Сметната палата.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2796 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
FM

2014.09.15 | 09:07

6
Направете магистрала "Черно море" от дуранкулак до Резово. Стига сте се занимавали с провинцията. Българските столици Плиска,Преслав,Велико Търново и София. Колкото по на запад е столицата, толкова упадъка на България е по-голям.

2013.03.24 | 19:32

5
Тия мишоци, поставени от плевела са същите като предишните, по-предишните и по-по-предишните и т.н. Вече се научихме само като им видим продажните инструктирани от световните и местните престъпници муцуни да разбираме, че нищо добро не ни чака.
в БОГ ни е надеждата

2013.03.21 | 16:23

3
``In GOD we trust`` БОГ да пази Република България, лидера и Бойко Борисов и служебното правителство.

2013.03.21 | 16:24

4
idiot DOLEN I GADEN !! ZA KAKVO DA GO PAZI GOSPOD ,IOLKOVA ZLINI I SMARTNOST DOKARA NA NARODA da ti iba starata maika koitto\ te e rodila ! TIKvata TRIABVA DA SE LIN4UVA I TAKIVA KATO TEB
анонимен

2013.03.21 | 16:23

2
Тя не беше ли дясната ръка на ДжевджетЧакъров в тройната коалиция ! ЕГА СИ У ПРАВИТЕЛСТВОТО МЕНТЕ ОТ ДОЛУ ДО ГОРЕ !
бутача

2013.03.18 | 07:37

1
ТАЯ СТАВА САМО ДА Й СЕ ПРАЗНИМ

Добави коментар

Водещи новини