Йордан Христосков става социален министър?

  • 09 март 2013 07:04

  • 3963
  • 1
Йордан Христосков става социален министър?
©

Бившият социален министър в служебния кабинет на Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра, а после и в правителството на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - - Иван Нейков, не желае отново да заеме този пост. Той е безспорен авторитет в сферата на заетостта и доходите, а именно тя бе посочена за приоритет на служебния кабинет от Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Нейков обаче категорично е отказал офертата на президента, пише “24 часа”.

По-склонен бил бившият управител на НОИ Йордан ХристосковЙордан Христосков Проф. д-р Йордан Атанасов Христосков е роден на 20 октомври 1951 година. Завършва ВИИ "Карл. Той също вече е бил в изпълнителната власт - и като зам.-министър, и като служебен министър в кабинета на Ренета Инджова. Окончателното му решение обаче ще зависи от избора на премиер.

Това със сигурност няма да е омбудсманът, чието име пак се завъртя през последните дни. Константин ПенчевКонстантин Пенчев   Константин Любенов Пенчев е роден в град София. През 1976 г. завършва Юридическия факултет обясни пред “24 часа”, че от “Дондуков” 2 не са го канили и не разбира защо името му отново се спряга. Повтори, че не би напуснал така важния за гражданите пост на техен защитник.

Още няма отговор от Саша Безуханова. Според запознати окончателното си решение шефката на “Хюлет-Пакард” трябва да съобщи на президента до понеделник. Засега не била много склонна да приеме офертата, притеснени са от екипа на президента.

Той си призна в сряда в самолета за Брюксел, че му е много трудно да намери служебен премиер, а когото е набелязал досега, бива “отстрелван”.

От хората извън по-близкия до президента кръг най-актуален за премиер остава Димитър Абаджиев, който се радвал на одобрението и на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Президентът да каже кой му въздейства за служебното правителство, призова пък вчера лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. (24часа)

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3963 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.03.09 | 19:05

1
Президента пак кани хора с фашистки наклонности за министри, вече става опасен за Р.България и Българите!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини