Кутев: Новите лица в БСП винаги са били на мода

  • 01 март 2013 08:36

  • 1232
  • 5
Кутев: Новите лица в БСП винаги са били на мода
©

Представители на ГЕРБ, БСП, ДПС и Синята коалиция дискутираха в студиото на TV7 последните политически събития в държавата, като свикването на Обществения съвет към президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и участниците в него; изказването на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, че няма да става премиер и предстоящите парламентарни избори.

Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в от ГЕРБ обяви, че президентът сам избира хората, които ще участват в Обществения съвет и в служебния кабинет. Огнян Донев сам да вземе решението си, дали ще участва в този съвет. Главчев беше категоричен, че ГЕРБ иска да носи отговорност, ако победят на изборите. Естествено, че ако спечелим изборите, лидерът на партията ще стане министър-председател. Явно в БСП ще искат да управляват с декрети и дописки, обяви той. Най-нормалното беше хората, които от години искат оставката на правителството на ГЕРБ, да поемат отговорност и да вземат властта сега. Те не го направиха. Изключвам Синята коалиция, която с 14 депутата, няма как да се справи с проблемите, каза Главчев.

Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва от ДСБ, заяви, че смисъла на този Обществен съвет е президента да избере сам хората, а не някой да му ги там. Или правиш истински Обществен съвет, с участието на неопетнени лица, или правиш мимикрия на монополите и олигарсите. Президентът трябва да избере, каза той. Дебатите, кой ще е премиер на България след 6-7 месеца, не са важни в този момент. България е в голяма криза, включително и политическа. Най-важното в момента е да се направят работещи механизми, които да решат проблемите на хората, нещо, което президентът се опитва да избегне. Президентът не е длъжен да дава мандата на ДПС. Ние от Синята коалиция сме готови да поемем отговорност и в оставащите месеци може да се справим с проблемите в държавата. Има начин нещата да се вършат сега, категоричен беше Москов.

Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва от ДПС беше на мнение, че проблемът се състои в това, че този Обществен съвет ще е на подчинение към служебния кабинет. Това означава, че този съвет ще се влияе от решенията на кабинета. Президентът трябва да вземе спокойно решенията си, защото в момента той става най-овластения човек в държавата, каза още той. Този парламент изчерпа доверието си и няма смисъл да продължава да работи. Хората не вярват на този парламент. Единственият изход е предсрочни парламентарни избори, категоричен беше Адемов.

Антон Кутев от БСП разкри, че Огнян Донев трябва да се оттегли сам, защото това ще доведе до намаляване на напрежението. Президентът взима сам решенията си и сам ще си носи отговорност. Кутев говори и за изказването на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на отпреди дни, в което лидерът на БСП обяви, че няма става премиер. Новите лица в БСП винаги са били много и на мода. Целта ни е да покажем едно ново лице на левицата в следващите избори, разкри Кутев. Ние от левицата все още имаме големи подозрения, че изборите ще бъдат манипулирани. ОТ ГЕРБ няма нужда да се занимават с решенията на нашата партия. Ние не бягаме от отговорност. ГЕРБ докараха и политическа криза. В демократичните държави изходът е един-предсрочни парламентарни избори, обяви той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1232 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.03.01 | 23:07

5
Абе като ви гледам така,незнам откога ви е модата за нови лица.Ха ха ха
хе хе хе

2013.03.01 | 23:07

4
Хе ех ех хе - все още имали съмнения ,че изборите щели да бъдат манипулирани - демек ако ние ги спечелим са ОК , ако ги загубим са манипулирани хе хе хе?! Тия полуграмотни червени некадърници си мислят ,че някой им вярва! По-големи манипулатори от тях няма - помните ли винаги при соца 99,99% гласуваха за БКП хе хе хе - поне да бяха 100% - тогава пак нищо не меше манипулирано; изборите 90 год. ама хич не бяха манипулирани от пребоядисалото се БСП за да дойде Луканов и да ни разкаже игрите с купонна система и т.н.Аман от агентчета на ДС , които продължават да дърпат конците навсякъде - затова сме и на това дередже вече 23 год. Поляците лустрираха тяхните комунисти и къде отидоха , ние си ги държим и ще продължаваме да сме последни в Европа! Време е народа да ви набие един последен шут и дим да ви няма червени изродчета недни!

2013.03.01 | 23:07

3
БСП никога не е имала нови лица! БСП винаги е имала поставени лица!
ПЕНСИОНЕР

2013.03.01 | 23:07

2
Кутев,я питай Нинова какво казва? Наглец!

2013.03.01 | 23:07

1
Наглостта на разбойниците от БСП е безкрайна ! Кутев в прав текст казва ,че всеки резултат /на предстоящите избори/ ,различен от пълна победа на БСП/ДПС ще бъде обявен от тях за манипулиран и ще доведе отново ,до /предизвикани от тях/ граждански протести. Т.е. - или ни дайте властта ,или ще закрием държавата ! Болшевизъм в чиста форма. /а ние си мислим ,че "залпът на "Аврора" е останал далеч назад в историята/

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини