РЗС: Калфин от чирак на Гоце израсна до калфа на Станишев

  • 17 юли 2011 09:07

  • 2182
  • 2
РЗС: Калфин от чирак на Гоце израсна до калфа на Станишев
© Булфото

Бездушен, без политически профил и послания, Калфин е компромисен политически хибрид между Станишев и Първанов, който показва, че БСП не се интересува от изборния резултат, а само от запазването на вътрешнопартийното статукво, се казва в позиция на РЗС, изпратена до медиите.

Калфин е най-удобният за олигарсите продължител на инертното и безплодно за българския народ управление на уж „социалния президент”.

БСП пропусна да издигне един от малкото мъжкари в партията – винаги критичната и аналитична Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в – заради страха на Станишев да не би силен партиен кандидат да му вземе поста. По този начин след изборите БСП се обрича останките й да бъдат присвоени от Калфин и поднесени на тепсия на поредната му политическа любов АБВ.

Помним как на последните парламентарни избори именно той като външен министър подари на ДПС над 100 000 незаконни гласа в Турция и по този начин на практика изравни ДПС с БСП.

Като учредител на 4 различни леви партии, Калфин твърдо повежда БСП към заличаване. Абсурдно е, че „столетницата” издига кандидат, който до такава степен не приема левите и социалните ценности, че дори не смята за нужно да е неин член.

Калфин от чирак на Гоце израсна до калфа на Станишев – поради което на изборите БСП ще си намери майстора.

Пожелаваме му успешна борба за 3-4 място с кандидата на Синята коалиция, който пък неадекватно определя за свой основен опонент именно БСП.

За кандидата на РЗС Атанас Семов основен опонент е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. РЗС остава единствената опозиция на ГЕРБ и единствената партия с ясна кауза срещу статуквото и за създаването на модерна държава на гражданите чрез нова Конституция, се казва още в съобщението

Последвайте канала на

2182 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Яне Педерасов

2011.09.19 | 13:15

2
Пукайте се всички от яд и злоба,но това е следващия президент с десет годишен мандат.
Българин

2011.09.19 | 13:15

1
Нито ше се пукам от яд, нито от злоба, защото съм сигурен, че поредния комунистически смешник ще бъде тотално издухан. Народа се излъга с Гоце, вместо да избере Волен, но сега дори да не избере Сидеров за президент, ще предпочете кандидата на ГЕРБ. Никога вече 9 септември!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини