Станишев: И Борисов да се кандидатира, няма шанс да бие на първи тур Калфин

  • 16 юли 2011 17:34

  • 4400
  • 15
Станишев: И Борисов да се кандидатира, няма шанс да бие на първи тур Калфин
© Булфото

Няма шанс дори кандидатът да се казва Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, той да спечели на първи тур и вероятно това е причината той да не се кандидатира до този момент.

Това каза лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, който обяви резултата от провелото се тайно гласуване от членовете на Националния съвет за избор на кандидат-президент на левицата.

„Аз много внимателно слушам какво говорят хората, какво очакват хората от един президент – да бъде обединител на нацията, да има много сериозна позиция и авторитет в ЕС и добре да представлява България навън, да бъде почтен, некорумпиран човек и много други изисквания в това число да бъде близък до нуждите и проблемите на хората"допълни той.

"Ако погледнете потенциалните кандидатури на ГЕРБ – Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г очевидно не отговоря на едно изискване да бъде обединител на нацията, няма как – цялата негова политика се гради на противопоставяне, на бой. България се нуждае от президент, който има ясни позиции, но е способен да общува – да търси национално съгласие. Борисов не може да го постигне. Всяка друга кандидатура би била пионка на политическата еднолична воля на Бойко Борисов”, заяви Станишев.

Той визира Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, които по думите му нямат собствена политическа визия. Третият подход, който може да избере ГЕРБ, е да подкрепят някаква неутрална кандидатура, което по думите му няма как да мотивира техните избиратели.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4400 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
djidji

2011.10.20 | 14:35

15
САМО ГЕРБ!
djidji

2011.10.20 | 14:35

14
САМО ГЕРБ!
Пешо Петров

2011.10.17 | 01:03

5
Ебавай си майката, малоумен комунистически педераст! Бойко е човека!!!
боби

2011.10.20 | 14:35

13
Защо този педераски коментар не се затрие? Защото е в полза на ГЕРБОЧЕНГЕТАТА ОТ ДС. ЗАЩО ВЕЧЕ ДНИ НАРЕД НА ЕКРАНА НА БТВ СЕ МЪДРЯТ ДВА ПРЪСТА С МИКРОФОН И ПОЯВЯВАЩ СЕ НАДПИС С ОСТАВАЩИ НЯКАКВИ ДНИ-ДНЕС ОСТАНА ЕДИН ДЕН? ЗАЩОТО ПРЪСТИТЕ ПОКАЗВАТ РАЗСИПНИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА НА СДС ПРЕДИ ГОДИНИ - т.е СЕГА НА ГЕРБ. А СА НА ЕКРАНА НА ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ,ЗАЩОТО ТЯ Е С ВРЕМЕННИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ И ПОДЪРЖА В МОМЕНТА ГЛАВОЛОМНОТО ПРОПАДАНЕ НА ГЕРБ.
владо

2011.10.20 | 14:35

12
Да си глупав по природа не е срамно,но да си лидер на партийка- па макар и БСП и да говариш простотии е срамога! Откак обърна резбата гей Сергей е не само жалък/ жалко че е за сметка на държавата/, ами е направо смешен! Дори и за комунистическите социолози е ясно ,че комунист- президент след провала на "народния "Първанов е илюзия;освен ако не си си" дал задника под наем" на Доган/ както го прави 4 години,спомняте ли си/?Всъщност може и за това да говори нелепости - явно му е харесало 4 год. Доган "да разпределе нещата в държавата"?! Но на нас определено не ни хареса гейче - затова нямаш шанс - ти и продажната ти партийка!
Петрова

2011.10.20 | 14:34

11
Възможно най-добрата кандидатура. Добре че мислещите на Позитано са се оказали повече от комсомолските секретари.
Костов

2011.10.20 | 14:34

10
Много е прав Станишев.За тях върха на сладоледа е да са на балотаж.Другото са мокри сънища!
Nagging_RoMeO

2011.10.20 | 14:34

9
Станишчо,станишчо ... за времето което бе известен за българите показа само няколко неща. 1. Нищо не разбираш от жени... видимо е от Еленчито и сегашната ти гугутка. 2. Абсолютно нищо не разбираш и от политика,докато бе на власт нищо не направи,не откри и т.н. и последно 3-то. Когато някой видимо те разгромява на избори,знаеш само да лаеш неспирно за него и неговата партия. Нз,за Бойко ,но и двамата заедно с калфинчо да се кандидатирате срещу Бойко или Росен,ПАК няма да спечелите.... защо ? - защото на българите им омръзна да ви гледат грозните мутри :)) жанчо си замина,първанчо си заминава...време и твоята уста да замлъкне вече !
ТОВАРИШ станишев

2011.10.20 | 14:34

8
Доста се натоварихте с мръсни пари от мафията за да и слагате чадър с Гоце.... Ама резето падна и затова сте бесни ! Отрепки като този САТАНиШЕФ и Гоце ПАРАВАНов които са преминали през Москва и промиване на мозъците с психотронни методи са им отстранили от тиквите предателски всяко чувство за отговорност, морал, срам и причинно-следствения закон и вилнеят като някакви "извънземни ангелчета" - винаги прави, винаги най-умни, най-честни, най-безгрешни, най-мъдри, най-най над всички най-вече над всякакви закони и ред. Ненаказуеми! ЗОМБЯСАНИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ ЧОВЕКОПОДОБНИ ИЗРОДИ ЗА КОИТО ЛЕЧЕНИЕ НЯМА! Само ако ги вкарат в някакви трудово-възпитателни роти и им връчат по една лопата и кирка - да строят по 12 часа на ден пътища и заводи за парче хляб.... докато изпукат като въшки ! ЗА ДА РАЗБЕРАТ ОТ КЪДЕ ИДВА ХЛЯБА ТИЯ ДЕБЕЛОСЕРКОВЦИ И СЛОВОБЛУДЦИ ОТВРАТНИ !!!!
Гаврил

2011.10.20 | 14:34

7
Борисов не може да победи Калфин в дебат, защото е също толкова некомпетентен, колкото Плевнелиев. Плевнелиев предпочита да мълчи, а Борисов да говори, затова глупостите , които изрича са повече и ще стане още по-смешно.

2011.10.17 | 01:03

6
Украински педал.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини