Мартин Димитров: Вотът на недоверие няма да свали кабинета

  • 15 юли 2011 07:59

  • 1052
  • 5
Мартин Димитров: Вотът на недоверие няма да свали кабинета
© Интернет

Това каза Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, лидер на СДС и съпредседател на „Синята коалиция“ в „Денят започва“ на БНТ.

Според Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на целта на вота е да станат ясни проблемите в сектор „Сигурност“, защото те станаха много. Обикновените хора всеки ден се страхуват от подслушване.

Имаше време кабинетът да промени работата на МВР и сега вие да кажете - „Бяха направени тези и тези неща“, а сега никой не може да каже това, допълни синият лидер.

„Ние през цялото време показваме проблемите, а вотът е още един повод да се говори за тези проблеми, да бъдат сложени отново на масата“.


 

Последвайте канала на

1052 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
КУР ЗА БОЛШЕВИКИТЕ

2011.07.15 | 18:57

5
Курвичко малка,страх те е от избирателите.Ще те линчуват на улицата седесарите,че им плю в лицето и тръгна с комунистите.

2011.07.15 | 18:53

4
само някой с калашник ще оправи вота 4е ни писна глада и мизерията
дядо Йоцо

2011.07.15 | 18:52

3
Срамувам се че съм гласувала 20 години за СДС ,като го гледам този какви ги върши и как върви по стъпките на комуниста Костов.Точно Костов ме отказа да гласувам за тях.Той беше човекът, който разби десницата, той създаде всички мафиотски структори като ВИС,СИК ,той остави ненаказани тези дето фалираха банките и ни откраднаха спестяванията,той разпродаде държ.собственост на групировки и свои поддръжници на безценница и както се вижда действа в пълен синхрон с действията на комунистите.
отговор на № 1

2011.07.15 | 18:52

2
Слушай бе ти ако си истински дядо ЙОЦО -сигурно нямаше да разсъждаваш като последен глупак и наивник. С Бойко Борисов ли искаш Иван Костов да играе на хорото -толкова ли си сляп и вързан .
симпатизант

2011.07.15 | 18:52

1
А Мартин Димитров пак започва да шикалкави. Още ли не сте разбрали,че народа не обича такива двуличници и въжеиграчи-депутати,които не служат на народа-а работят против него. Ако си истински българин ще трябва да подкрепиш ВОТА независимо от коя партия се иска щом е неизбежно-а после ще гледаш резултатите........

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини