ДПС: Никакви персонални промени няма да спасят ГЕРБ

  • 29 януари 2013 14:48

  • 2089
  • 10
ДПС: Никакви персонални промени няма да спасят ГЕРБ
©

Оставката на Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко е закономерна, много често от тази трибуна сме говори защо той трябва да я подаде, не е нужно да припомням. Това заяви на пресконференция лидера на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

"Само че никакви персонални промени вече няма да спасят кабинета, няма да спестят на управлението ускорената тенденция за спад на доверие. Вече не персоналните промени са изход, а смяната на модела на управление. Същото се отнася и за поисканата оставка на Ангел Семерджиев, няма съмнение,че той си отива заради един добре познат елементарен трик - когато има сериозно напрежение като с високите цени на парното, които платихме всички за декември, следва да бъде виновен някой друг. Авторитарният манталитет не признава грешки, все някой друг им е виновен - и за Шенген, и за високите цени на парното, и за безработицата. Вината, разбира се, не е на ГЕРБ", каза още той.

А що се отнася до днешния инцидент със стрелбата по Златомир Иванов - Златко Баретата от ДПС коментираха с думите, че е показателно, че стрелбата беше на стълбите на Съдебната палата. Това се набива на очи. "Твърденията, че гръбнакът на организираната престъпност е пречупен, очевидно са голословни", каза  заместник - председателят на партията Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент.

Ние сме искали няколко пъти оставката на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, но в края на мандата вече става въпрос за оставката на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, каза Бисеров.

Според Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в вътрешният министър е казал една теза от трибуната на Народното събрание миналия петък, в която има две лъжи. "Цветанов каза, че делегатите са упражнили насилие върху Октай Енимехмедов, който вече бил обезоръжен от служител на НСО. В тази теза има две лъжи – първата, че Октай Енимехмедов е бил обезоръжен от служител на НСО и, че действията на делегатите са били след обезоръжаването на нападателя. Енимехмедов не беше обезоръжен от служителите на НСО и всички действия на делегатите бяха по обезоръжаването на Октай Енимехмедов. Те свършиха това, което трябваше да извършат като задължение органите на реда, в това число и тези, за които отговаря Цветанов" заяви още лидерът на ДПС.

"Добре е, че Цветанов повече няма да води това разследване и че то вече е в ръцете на Националната следствена служба и е под прякото наблюдение на главния прокурор”, каза още Местан.

Последвайте канала на

2089 10

Коментари 10

Добави коментар

2013.01.30 | 16:12

10
Ми не е тяхна, ваша е вината. Неможе с 4 години да се заличат 23. Вие така сте се окупали в министерства и държавни акенции ,че човек неможе да ви изтърже. След като съзнателно се спъват нещата от вашите хора, независимо за добро или за лошо, няма как нещо да се промени. Много е смешно когато крадеца вика дръжте крадеца.
ттт

2013.01.30 | 16:11

9
ДС копелдак

2013.01.30 | 16:11

8
МАИЧЕ Е ВРЕМЕ БЪЛГАРСКИА НАРОД ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТА.ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ КАТО СМЕ ДОБРИ И ПОСЛУШНИ СМЕ МАЛОУМНИ!!!
Нашият град

2013.01.30 | 16:11

7
оставка на Цветанов полицията не си гледа добре работата , а именно да пази мафията ни
а

2013.01.30 | 16:10

6
Еничарю,скрий се на майка ти в задника!Като тръгнеш за събрание на резаните си вземи грес.
D

2013.01.30 | 16:10

5
ДПС се води от агенти на ДС.И доган и местан са ченгета.Те не защитават ниакви права и своbоди на никого , а само вдигат скандали и размахват пръст, търсят конфликти и турцизират райони в страната.Участват в корупционни схеми и кръгове от фирми още преди тройната коалиция.Доган е съден и лежал в затвора за оглавяване на турска радикална организация у нас по времето на Т.Живков !А местан е просто високоговорителя на доган.Честните и трудолюбиви турци у нас ги отхвърлят напълно , защото не правят нищо за тях а само за джоба си и за турското разузнаване ! ДПС е мъртва, хората ги видяха какви са.ДПС освен организация на Държавна сигурност е и комунистическа такава ! Работят единствено и само против България !

2013.01.30 | 16:10

4
ГЕРБ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ОСНОВНА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА. БСП СЪС СТАНИШЕВ НАЧЕЛО НЯМА ШАНС, ОСВЕН ТОВА НЯМА ШАНС АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА ВЪРТИ КУРВЕНСКИ НОМЕРА НА БЪЛГАРИТЕ.
българин

2013.01.30 | 16:10

3
Много сте елементарни. Имайте на предвид,че Лютви Местан е също един много сериозен и отговорен политик . Това е несериозно той да бъде сравняван с който и да е политик да кажем от ГЕРБ....

2013.01.30 | 02:30

2
Е целта е умерена омраза и стягане на редиците на ДПС,ГЕРБ.Ако не стане ще стягат редиците на БСП и ДПС.Нямат изход,ако не влязат като балансьор в коалиция ДПС ще изчезне като партия.Самите турци не ги искат вече и затова са хватките със смяна на водача.Турците в БГ обаче не са балъци и Октай показа мнението им.Освен това ДПС е партия на ДС.
123

2013.01.30 | 00:17

1
не харча рязнаците но е прав

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини