Външно мълчи заради антибългарската кампания на Великобритания

  • 29 януари 2013 07:10

  • 1102
  • 2
Външно мълчи заради антибългарската кампания на Великобритания
©

От средата на януари месец МВнР отказва коментар във връзка с антибългарската кампания, която води Великобритания от месеци, съобщава в. "Репортер".

Мотивът за мълчанието от страна на ведомството е, че докато Великобритания не излезе с официална позиция спрямо страната ни, това е невъзможно. Притеснението на британските власти дойде след като Европейската комисия ги принуди  да отворят  трудовия си пазар. Опасенията са, че с отпадането на всички ограничения за български и румънски работници от началото на 2014 година, страната ще бъде залята от стотици хиляди емигранти.

Преди повече от седмица на правителствения сайт в Англия беше публикувана петиция като поредна негативна реакция срещу отварянето на трудовия пазар на страната.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1102 2

Коментари 2

Добави коментар

2013.03.16 | 16:33

2
Само ми е интересно, ако това беше дошло примерно от руснаците, какъв ли вой щеше да се е надал досега от същото това министерство и в частност от комсомолското чифутче?!

2013.01.30 | 18:28

1
I kakvo mozhe da kazhe Vanshnoto ministerstvo? Nishto,zashtoto e vapros na vatreshna politika na UK,no edni pregovori-dvustranni kato ne na vseki etap e nuzhno mediinost .

Добави коментар

Водещи новини