ДСБ искат вече АЕЦ "Белене" да не възкръсва като зомби

  • 28 януари 2013 12:44

  • 1025
  • 8
ДСБ искат вече АЕЦ "Белене" да не възкръсва като зомби
©

ДСБ ще настоява въпросът за бъдещето на АЕЦ „Белене" да бъде решен окончателно от настоящето Народно събрание. Радан Кънев отправи специални благодарности към всички, които са гласували с „не" на референдума. Той благодари на Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност и на еколозите.

ДСБ ще внесат в парламента проекторешение, с което ще искат 41 Народно събрание да се произнесе с "не" на АЕЦ "Белене", както и ще предложат мерки, с които страната ни да се отърве от оборудването за АЕЦ "Белене" и ще настояват за окончателно затваряне на площадката. Целта на тези предложения е проектът в бъдеще да не възкръсне като зомби.

Според Радан Кънев с позициите си Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г са станали част от балканския посткомунизъм и фактически са бойкотирали референдума. "Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г направи опит да се скрие от битка с БСП", смята той.

"Този референдум не беше игра между партии", изтъкна пък евродепутатът Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1025 8

Коментари 8

Добави коментар
ЕТ

2013.01.28 | 14:57

1
Само комунистите правеха работи "за винаги", ДСБ да не са ясновидци или имат пряка връзка с извънземните?
Светлъо

2013.01.28 | 22:22

4
Тези искат в тази държава нищо да няма-ни мини,ни енергетика,ни фабрики и заводи,С ралото и магарето.....Доста пари имдават май от вънка за да са толкова деструктивни. За предателите по цял свят присъдата е една.......
Юсуф

2013.01.28 | 22:22

5
Тези политически трупове,дето са един файтон хора,искат да ни върнат на кюмур и дъра и на газени лампи. Аз зам какво беше преди-нафтови печки и такива на твърдо гориво,режим на тока и опашни за нафта и въглища.След построяването на Козлудуй-акумулиращи печки,маслени радиатори-кеф,няма режим на тока.Сега ще изсечем горите и пак в изходно положение.Голям прогрес
До 1

2013.01.29 | 08:05

7
Че , то по големи комунисти от ДСБ и другарят Костов има ли ? Кой се договори през 1997 с генерал Добрев в ресторанта на Славчо Христов на копитото да не се отварят досиетата и да се унищожат 5 те папки с архив на ДС ? - Е същият е - другарят Костов - кой продаде на безценица предприятията в България на хората от папките -Е същият е другарят Костов - Ти ако мислиш че БСП са комунисти - жестоко се лъжеш БСП са капиталисти -олигарси и тук таме младежи драпащи са същото - Ако има партия в България защитаваща бевшите агенти на ДС и комунисти - днешните Предприемачи -това не е БСП а сектата ДСП приятелю - чичо ти гугъл е фрашкан до козирката с доказателства -просто трябва до се поинтересуваш и поровиш малко
СЪДИЯ

2013.01.29 | 08:05

6
АЗ пък искам иван костов и цялото му правителство,да се натоварят в един влак и директно в някой КОНЦЛАГЕР
вили

2013.01.28 | 22:22

3
Всички комунисти,тройна коалиция сте виновни за ъстоянието в ,което се намира България.станишев е главния виновник.Предателите вън от България.г-н:Борисов,не трябва да има милост !!!!!
choss

2013.01.29 | 16:13

8
Нали това ви обеща Бойко през 2009 г.? Защо не започнахте да изисквате да си спазва обещанията още от първата година, ами чак сега? Вие слепи ли сте, та не виждате, че бат ви Бойко прави същите неща като комунягите - заменки, дюни, подкрепа за олигарсите? Мандата свърши, но Боко нищо свърши. Затова му бийте шута на изборите и толкова, както на царя. Толкова ли сте късопаметни, та забравихте, че единствено Костов направи нещо за България - два пъти я вади от катастрофа, откъсна я от "братската" руска прегръдка и я насочи към демократична Европа? Това че сме последни по всички показатели в ЕС не ви ли е достатъчно? Какво още трябва да стане - пак гладната зима на 1997 г. ли, та да се сетите, че в България има държавник?
ВНБ

2013.01.28 | 15:13

2
СЛЕД КАТО ИЗЧЕТОХ КОМЕНТАРИТЕ ВИ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ А! ИЛИ ВСИЧКИ СИ ОТИВАТ НАКУП ИЛИ МИ КАЖЕТЕ ДРАГИ СЕЛЯНИ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ ЗАЩОТО И ИВАН И ДРАГАН КОЙТО ЩЕ ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ЩЕ СМУЧАТ ПРЕДВИД РОДОСЛОВИЕТО КОЕТО ИМАТ ПАК ПИТАМ НА ИЗБОРИТЕ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ!!? И ТАКА НЯМА АДЕКВАТЕН ОТГОВОР ЗАТОВА ЩЕ СЕ ЗАСТЪПЯ ЗА (ВНБ) ВОЙНАТА НА БЕДНИТЕ. А ТУК ДРАГИ СЕЛЯНИНО БЕЗ ДА МИ СЕ ПРАВИШ НА МНОГО СЪРДИТ ИСКАШ ЛИ ДА ЖИВЕЕШ ПО ДОБРЕ ЗАЩОТО АКО ИСКАШ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕШ ОТ ЧАЛГАРНИЦАТА НА УЛИЦАТА И ДА СЕ ПРЕСЪЕДИНИШ КЪМ МЕН ЗА ДА МОЖЕ ПО ЛЕСНО ДА ИЗРИНЕМ ТОВА КОЕТО ДЯДО ТИ И ТАТКО ТИ Е СЪТВОРИЛ С БЕЗХАБЕРИЕТО СИ И МЪЛЧАНИЕТО СИ ЯСЕН ЛИ СЪМ СЕЛЯНИНО. ЗА ДА СЕ ОБЪРНА ЕДИН ДЕН КЪМ ТЕБ И ТИ КАЖА ХУБАВА НИ Е РОДИНАТА ДОБРЕ ЧЕ СЕ СЪБУДИ НАВРЕМЕ И МИ ПОМОГНА КАКТО ПОМОГНАХ И АЗ НА ТЕБ! ИНЪЧЕ ФОРУМЧЕТА МНОГО ....ДРАСКАЙ СИ И СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК СЕЛЯНИН С ОЦАПАНИ СИ ОБУВКИ НАГАЗИЛ В ПРОСТАЩИНАТА И НИКАДЪРНОСТА БЕЗЛИЧИЕТО ДУПЕЛИЗИЕТО И НЕ МИ СЕ ПРАВИ НА ГОЛЯМА РАБОТА ЗАЩОТО НЕ СИ , НО АКО ИСКАШ ДА МЕ ОБОРИШ В ПРОТИВНОТО ИЗЛЕЗ НА ВЪН И ДА ПРОМЕНИМ НЕЩАТА ЗАЕДНО

Добави коментар

Водещи новини