Бойко Борисов сканирал Дянков за 40 минути

  • 23 януари 2013 08:39

  • 1897
  • 2
Бойко Борисов сканирал Дянков за 40 минути
©

40-минутна среща между Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в Световната банка била достатъчна на премиера да си избере финансовия министър, твърди вицепремиерът в интервю за в. "Преса".

Той ме сканира за 40 минути, после имахме още един-два телефонни разговора, казва Дянков. Първоначално Борисов отчел това, че Дянков, който живее извън страната, не познава никого от бизнеса. После обаче сметнал, че това дори е предимство. Дянков признава, че не знаел кой е Васил Божков, нито пък имената на политиците. Познавал само Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, които ходели при Борисов в Банкя. С Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - се видял на преговори с партиите след изборите. Командира го впечатлил с това, че веднага му се нахвърлил с думите: "Вие, господин Дянков, още преди да влезете в политиката, направихте няколко основни грешки". Не може да казваш на човек, когото току-що си видял за първи път, "виж какъв си несретник, нищо не разбираш", при това с много дълбок, поучителен тон, възмущава се Дянков.

Въпреки неприятната първа среща Командира ходел отвреме-навреме да съветва Дянков. Веднъж обаче му казал: "Бойко ще те смени всеки момент. Ние сме единствените, които те подкрепяме, но не можем да се справим с Цветанов". Министърът на финансите признава, че и без друго в първите две години е имал тежки моменти с Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. След като докладвал думите на Костов на премиера какво са си говорили, Борисов се засмял: "Костов току-що е ходил за Цецо и същото му е казал за теб." Трябваше ми време, за да разбера, че Костов е по-сложен човек и престанах да се виждам с него, признава Дянков. Бях политически неопитен, не знаех как влизаш в собствения са пирламент, как работиш за други политически партии и т.н. И това се видя в първите месеци. Сега оценявам държанието си както наивно, някой път дори неуместно, признава Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, който се прочу с откровените си изказвания, като тези за "банските старци" и сравняването на образа си с този на Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в, а на Станишев - със съсел.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1897 2

Коментари 2

Добави коментар
Naroda-ne mi triite komentara!!!

2013.01.25 | 01:30

2
Държавата....помогнете им бе съсли!

2013.01.25 | 01:30

1
Най после разбрах ме истината за ББ. Той бил и скенер, затова когато наградиха ЕС и той спеше, е защото оня от Белгия му е дръпнал щепсела, не е червена шапчица.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини