Депутати от опозицията напуснаха комисията за корупция

  • 11 януари 2013 11:26

  • 972
  • 1
Депутати от опозицията напуснаха комисията за корупция
©

Депутати от опозицията напуснаха заседанието на Комисията за борба с корупцията по високите етажи на властта.

Народните представители от ПГ на Коалиция за България Мая Манолова и Атанас Мерджанов и народният представител от ПГ на ДПС Хамид Хамид си тръгнаха преди гласуването в комисията относно решение за самосезиране във връзка с изнесени факти и документално аргументирани публични разследвания, свързани със скандала със строителството върху дюните край Несебър и други заменки и разпоредителни сделки със земи и гори общинска и държавна собственост, за които има данни за корупционни действия на лица от високите етажи на властта.

„Това е поредното лицемерие от страна на ГЕРБ. След като премиерът Бойко Борисов заяви, че ГЕРБ са съгласни за създаването на нарочна парламентарната комисия на паритетен принцип, която да разнищи скандала Дюнигейт, сега гледаме елементарен опит този случай да се замаже. Не вярваме в намерението на Яне Янев и депутатите ГЕРБ обективно да разнищят този случай”, заяви Мая Манолова.

Според депутата Атанас Мерджанов има процедурно нарушение при провеждането на заседанието, защото то се провежда в парламентарно време.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
972 1

Коментари 1

Добави коментар
ДО БОГ

2013.01.25 | 11:00

1
ЧУЙ МОЛБАТА МИ ГОСПОДИ И НАПРАВИ ГЛАСУВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ,,освободи само пенсионерите, ромите и автобусите на съседни нам държави ,,. САМО ТАКА ЩЕ МОЖЕШ ДА СИ СЪБЕРЕШ ВЕРЕСИИТЕ И ДА НИ ДАДЕШ ВЯРА В БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ЗА ДА НЕ СЕ ГЛЕДАМЕ И ПИТАМЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ КОЙ МИ ПРЪДНА В ГАЩИТЕ. Тогава Депутатите няма да са като свадливи стари моми търсещи оправдание да отсъстват от заседание за да отидат на фризъор, а ще работят за нашето благо.АМИН

Добави коментар

Водещи новини