Ще си сътрудничим с Израел ще си сътрудничат в икономиката и науката

  • 07 юли 2011 13:23

  • 1005
  • 0
Ще си сътрудничим с Израел ще си сътрудничат в икономиката и науката
© gettyimages

Премиерът на еврейската държава е на официално посещение в България, като той и представители на правителството на Израел проведоха среща с министри от кабинета на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

На заседанието присъстваха и вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, министърът на земеделието и храните Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, министърът на икономиката Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко, министърът на външните работи Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 и транспортният министър Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета.

България и Израел подписаха и споразумение за насърчаване и взаимна защита на инвестициите, както и споразумение за двустранно сътруднчество в областта на промишлената и научноизследователската дейност в частния сектор. Те бяха подписани от българския министър на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко, както и от министъра на икономиката и министъра на търговията на Израел.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1005 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини