Кунева: Нищо в ГЕРБ не се случва без одобрението на Бойко Борисов

  • 16 ноември 2012 16:13

  • 1204
  • 3
Кунева: Нищо в ГЕРБ не се случва без одобрението на Бойко Борисов
©

Цинично е да се освобождават от мъртвата хватка, до която се докараха, през юридически трикове.

Така председателят на “Движение България на гражданите” Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 коментира опитите на управляващите да излязат от конституционната криза, в която сами се поставиха. Правото е кауза и справедливост, а не трикове, допълни тя пред журналисти във Варна. По думите й е пропуснат фактът, че от вчерашната церемония в Конституционния съд е отсъствал председателят на Върховния касационен съд Лазар ГруевЛазар Груев   Лазар Георгиев Груев е роден в София. Завършва средното си образование през 1975 г. в 91-ва. Мисля, че след като реакцията на г-н Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното се забелязва, то трябва да забележим и отсъствието на съдия Лазар ГруевЛазар Груев   Лазар Георгиев Груев е роден в София. Завършва средното си образование през 1975 г. в 91-ва, отбеляза Кунева. Тя бе категорична, че подкрепата за Венета Марковска, при избирането й от Народното събрание, е подкрепа от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, защото “нищо в ГЕРБ не се случва без неговото одобрение”. Изборът на съдия Марковска стана от Народното събрание и в този избор управляващите бяха щастливо съчетани с БСП и ДПС. Заради това положението в парламента днес е крайно неловко, изтъкна председателят на “Движение България на гражданите”.

Даниел Вълчев, член на Националния съвет на партията, направи аналогия между случващото се и спирането на Закона за горите, което е станало възможно едва след обществена реакция и последвалото искане на премиера към президента за налагане на вето. Сега казват браво на Плевнелиев, че предотврати ситуация, която те самите създадоха, каза Вълчев и призова управляващите да бъдат питани “защо са създали тази ситуация”. Той прогнозира, че Народното събрание ще избере нов член на Конституционния съд.

Организационният секретар на “Движение България на гражданите” Калин Томов предупреди, че ситуацията с Конституционния съд може да се повтори при избора на нов главен прокурор, който Висшият съдебен съвет предстои да направи.

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 обяви, че на среща със земеделски производители в Добрич вчера е започнало обсъждането на земеделската програма на партията. Най-големите притеснения на земеделските стопани са свързани с неяснотата около преговорите на правителството с ЕС за следващата финансова рамка, отбеляза Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. Тя съобщи, че днес във Варна е стартирала дискусия и по въпросите на образованието. Според нея добре би било референдумът да е с въпрос: “Дали всяка година да се увеличават средствата за образование, като процент от БВП, до определено ниво.”

Председателят на “Движение България на гражданите” информира, че в програмата за “Административна реформа” предвижда премахването на поста заместник-министър и преодоляване на негативния резултат от допуснатото от ГЕРБ нарушение – над 40% от администрацията да е назначена без конкурс.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1204 3

Коментари 3

Добави коментар
хе хе хе

2012.11.18 | 13:00

3
А при теб как ще бъде - първо се пита гей Сергей и агент Гоце , после политбюро и накрая Доган разрешава! Вече видяхме до къде водят тройните коалиции с Доган и гей Сергей , та и ти да се смугнеш вътре - същата дрисня!Никога повече комунисти и комен. снахи във властта!
ТТ

2012.11.18 | 13:00

2
Марковска е муха-винарка пред тази оса. За нея и половин донос стига.

2012.11.18 | 12:59

1
А при вас госпожица YES нищо не се случва , ако не ви се кихне пара .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини