Почернена майка: Убиецът на детето ми само след година е на свобода

  • 16 октомври 2012 07:46

  • 1551
  • 2
Почернена майка: Убиецът на детето ми само след година е на свобода
©

Преди година 16 - годишният Борислав  намушка жестоко 12 - годишният Цветан, защото е стъпкал няколко стръка марихуана и не е пожелал да ги плати.

След убийството младежът тръгнал да бяга, но го посрещнал полицейски екип. Така той е арестуван. След направени пълни самопризнания, Борислав прекара една година в затвора, припомня Нова телевизия.

Майката на убития Цветан разказа в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия, че е разбрала съвсем случайно, че убиецът на сина й е на свобода. Тя заяви, че в момента се страхува изключително много за психичното състояние на останалите си две деца.

Борислав заяви пред камерата на Нова телевизия, че не дава интервюта. Той каза единствено, че се е променил и се притеснява от бащата на момчето, което е убил.

Майката на убития Цветан обаче опроверга това и заяви, че съпругът й нищо не може да му е казал, защото не го познава.  Тя се обяви, че иска максимално наказание за убиеца на сина й. Жената се обърна към институциите и поиска помощ, защото не знае какво да каже на децата си след като разберат, че убиецът на брат им е на свобода. Тя разказа, че в момента всички живеят като в затвор, а двамата й сина познават единствено дома им, защото те не излизат от него.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1551 2

Коментари 2

Добави коментар
бой през пръстите

2012.10.16 | 21:56

2
Престани с тия тъпи шпации и дълго тире на "16 - годишният", пише се "16-годишният"! Нарочно ли го правиш? (Отделно, че се пише "намушка жестоко 12-годишния", защото не е подлог и не получава пълен член.)

2012.10.16 | 21:56

1
Гледах го това нагло и арогантно копеленце поТВ и превъртях от бяс и безсилие.Какво има да се доказва,че го разтакават една година?В братска,деморатична Америка,се квалифицира като убийство от І-ва степен и влиза до живот,няма да му цепят басма,че бил непълнолетен.Ама ние сме по-големи светци и от папата.Ето за това,ще има собствено правосъдие.

Добави коментар

Водещи новини