Казармата в Благоевград се сдоби с кухненски бокс

  • 05 октомври 2012 14:43

  • 1228
  • 0
Казармата в Благоевград се сдоби с кухненски бокс
©

Министърът на отбраната Аню АнгеловАню Ангелов Аню Запрянов Ангелов е министър на отбраната от 41-ото Народно събрание от 27 януари 2010 г. до 12 март сключи в Благоевград рамково споразуемение за деактуване на 67 декара от терена на бившата казарма от държавна в общинска собственост.

Документът бе подписан от кмета на града Атанас Камбитов и генерал Василев. Предстои този акт да бъде подкрепен с договор за между МО и Община - Благоевград, така както стана днес с 203 декара имот на военното поделение в Банско, каза Аню АнгеловАню Ангелов Аню Запрянов Ангелов е министър на отбраната от 41-ото Народно събрание от 27 януари 2010 г. до 12 март.

Амбицията на градоначалника е на терена да бъде изграден международен експо център и зоната да се превърне в своеобразен бизнес парк, където свои бази да открият български и чужди фирми.

Военният министър преряза лентата на новооткрит кухненски блок за служещите в благоевградското поделение. За основният ремонт и оборудване на столовата и прилежащите към нея санитарни помещения, държавата е похарчила близо близо 6 000 000 лева.

Министър Ангелов присъства на обяд на униформените в новата европейската столова. Поделението в Благоевград да стане еталон в българската армия, пожела на кмета Камбитов министър Ангелов.

Последвайте канала на

1228 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини