Румен Радев участва в Празника на авиацията и Българските военновъздушни сили

  • 16 октомври 2024 09:00

  • 171
  • 3
© Novini.bg

С тържествен ритуал пред Паметника на летеца в София бе отбелязан Празника на авиацията и българските Военновъздушни сили. 

Днес се навършват 112 години от първия боен полет в историята ни. По традиция на 16 октомври отдаваме воинска почит към паметта на защитниците на родното небе, загинали за свободата на България и в мирно време. 

Пред Паметника на българския летец президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на прие почетния караул. Бяха поднесени цветя и венци. 

В ритуала участват служебният министър на отбраната Атанас Запрянов, заместник-началникът на отбраната генерал-лейтенант Цанко Стойков и командният състав и военнослужещи от Военновъздушните сили.

Румен Радев удостои генерал (о.з.) Михо Михов и полковник (о.з.) Владимир Пампоров с Почетния знак на президента

Последвайте канала на

Радина Лазарова
171 3

Коментари 3

Добави коментар
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР

2024.10.16 | 10:22

3
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
кремълски канален плъх

2024.10.16 | 09:29

2
Значи летците много да внимават - като се появи Зеления чорап на летището и винаги някои момчета загиват. Този урунгел просто ги урочасва.

2024.10.16 | 09:06

1
А изобщо, имаме ли ВВС?

Добави коментар

Водещи новини