Младеж намери плик с пари и го върна на собственичката му

  • 03 октомври 2024 09:47

  • 405
  • 1
Младеж намери плик с пари и го върна на собственичката му
© pixabay

18-годишен младеж от царевското село Лозенец намери плик с пари и го върна на собственичката. В плика, на който било изписано име, било месечното възнаграждение на жена от селото, а до обаждането тя не разбрала, че изгубила парите.

Заради проявената доблестна постъпка Ангел Папалезов беше награден от кмета на Царево Марин Киров и кмета на Лозенец Женя Гандиева.

„Случката става на 5 септември. Прибирах се след работа, когато намерих плика на земята. Видях, че в него има пари, но не ги преброих, прочетох името върху плика. Оказа се, че пликът е на моя колежка. Звъннах ѝ, уговорихме се и ѝ го дадох лично”, разказа в ефира на „Здравей, България” Ангел Папалезов, който е намерил парите.

Дядо даде 13 000 лева на ало измамник

По негови думи жената много се е зарадвала, че младежът е открил парите и ѝ ги е върнал. „В никакъв случай не съм си и помислил да взема парите за себе си”

„Разбрах от социалните мрежи за постъпката на Ангел и не останах учудена. Той е много добро дете. С кмета на община Царево г-н Марин Киров наградихме Ангел за безкористната му постъпка и изказахме благодарност към него, че е толкова честен и благороден. В общината имаме практика да  поощряваме всяко едно добро дело”, обясни кметът на Лозенец Женя Гандиева.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
405 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.10.03 | 11:31

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/myxpro

Добави коментар

Водещи новини