Вчера гледахте сцени на насилие в парламента, днес виждате сцени на насилие между деца

  • 27 септември 2024 16:35

  • 275
  • 0
Вчера гледахте сцени на насилие в парламента, днес виждате сцени на насилие между деца
© Pixabay/Novini.bg

Вчера гледахте сцени на насилие в парламента, днес виждате сцени на насилие между деца. Какво по-логично от това?!

Вчера насилваха държавността, днес – деца насилват друго дете; днес деца проявяват добре премерен физически и психически тормоз, съсипващ не само здравето на съученик, но и рушащи съзнанието му отвътре – за цял живот. 

Ако не виждате връзката между двете неща, значи и вие сте част от проблема. 

Вчера насилието беше от пораснали деца в костюми, днес – от непораснали деца. И едните и другите бият слабия за удоволствие. 

Това ви е и настоящето, това ви е и бъдещето!

Появи се едно видео… което няма да ви покажем, защото това дете има нужда от закрила, а не от парадиране по медиите. Но се появи видео на страхотен тормоз в Русе, където деца бият съученик. Но преди това го карат да пълзи, събуват се и го принуждават да им целува краката, да им целува ръце. После започват тупаниците и ритниците. 

Какво виждат тия деца, че да са такива? Какво виждат вкъщи, какво виждат по телевизията? 

Вкъщи – мисля, че ви е ясно какво виждат. 

А какво виждат по телевизията? Разбеснели се – бих казал „свине“, но нямам намерение да обиждам свинете… разбеснели се „депутати“; „държавници“, държащи се както никое животно на планетата не би се държало. 

Родителите на тия деца и те гледат. И те имитират. После децата гледат родителите. Гледат и родителите, и телевизора. Каналите на влияние на мозъчния вирус са много. 

Агресията се предава и мултиплицира. 

Малкомозъчните са по природа страхливи, защото светът за тях е непознато място. Те са се оградили с неща и хора, които познават и всичко отвъд тях ги плаши, защото им е непознато. 5G… не го разбират и се страхуват. Самолетите… оставят някакви следи по небето—страх ги е. Ваксините… какво е това?—течност някаква. Страх ги е. Компютрите… машини, които се използват от рептилите, за да контролират човечеството. 

Страхът ражда омраза и агресия. Това е много проста връзка още от времето на праисторическите ни предци. 

Това е пряката връзка между тъпотията и агресията – страхът. 

Появата на социалните медии отвори една врата в света на малкомозъчните – вратата към себеподобните. 

Всеки един от тях видя, че не е сам, че има и други като него. Това е невероятна инжекция, бустер за самоувереността. Подадоха си ръка през компютъра и създадоха нещо, което мога да определя само като невидима секта от безброй членове, които дори не е нужно да се познават помежду си. 

„Не може да съм луд, не може да съм тъп, нали?—след като има толкова много други, които мислят като мен!“

Даде се зелена светлина на малкомозъчните страхливци и те се събраха на глутници – и по улиците, и в парламента. 

А ония – недоправените – в парламента изглеждат горди със себе си. Те се имат за много интересни. Горди са. Радват се. Вижте ги по снимките и видеата. Като пишлемета, пребили и унизили съученика си. Чувстват се силни, че са нападнали и унизили нещо, което не може да им се противопостави. Че са унизили и набили държавността и самочувствието на цял един народ. Чувстват се всесилни. 

Тия малките, дребните, другите – безформените, третите – тъпите; те са такива по принцип. Винаги са били такива. Комплексарите са такива. Такива и ще си останат. 

От вас си зависи колко/дали ще ги търпите; какво ще кажете на децата си за тях; как ще възпитавате децата си – като цяло. 

Но понеже имам горе-долу представа какво ще им кажете и на какво ще ги научите, да си кажем отсега: приятни ви старини в дома за старци, в който ще ви натъпчат (ако сте късметлии да не ви изхвърлят на улицата, веднага щом им припишете имота); и дупе да ви е яко – що бой ще отнесете от синковеца и сестра му – само да пораснат достатъчно и вие само да остареете и да се склефуцате достатъчно. 

Тука е така! И вие не сте невини. Приятно ви остаряване! Хайде, весел ви живот и приятни ви старини! 

________________

Този коментар изразява личното мнение на автора
и може да не съвпада с позициите на редакцията на Novini.bg.

Последвайте канала на

Александър Томов
275 0

Водещи новини