Македонски министър ни нарече „мизерни“, натопиха ни за дум-дум пейджърите на Мосад, гражданска „война“ за песента на Джокович (и още от седмицата…)

  • 20 септември 2024 16:30

  • 3903
  • 0
Македонски министър ни нарече „мизерни“, натопиха ни за дум-дум пейджърите на Мосад, гражданска „война“ за песента на Джокович (и още от седмицата…)
© YouTube/Novini.bg

Седмицата (или поне работната ѝ част) е на ръба да свърши. Освен от трепетното очакване на дългия уикенд, емоциите ни бяха завладени и от няколко други неща. 

Макар да не може да се мери с международния, междупланетарен и галактически скандал, че Джокович се пошегува за една песен, а диджеят я нямаше…

… се случи и друго. Например унгарците се опитаха да ни натопят, че дум-дум пейджърите на Мосад са с българска следа. Първо светът се възхити на унгарската връзка, но унгарците бързо казаха, че не знаят за какво става дума и веднага се сетиха да натопят най-бавно мислещите същества на планетата – българите. На последните им отне почти цяла седмица, че да се сетят да отрекат, та лошото чувство си остана… като в оня виц. 

Като стана дума за вицове… появи се още един – само евреи могат да продадат пейджъри на терористите, които после да взривят. 

Ден преди края на работната седмица имаше гласуване за освобождаването на Антон Славчев от шефското място на Антикорупционната комисия. 

Е… не мина. От ПП-ДБ казаха, че човекът бил работел като чадърджия за определени „политици“ и „бизнесмени“, дето и дейността им е в кавички, и си плачат за разследвания, но – йок! 

Замалко да не успеят да го спасят, ама БСП се намесили навреме, нищо че през повечето време са анти-ГЕРБ и анти-ДПС, но като дойде време за гласуване… ами – не са. 

Ще цитираме Явор Божанков: „Днес имаше гласуване за освобождаване на Славчев от КПК. ГЕРБ и ДПС загубиха мнозинство. И в този магически момент в зала нахлуха БСП и ги спасиха. Това не е за първи път. Когато Цацаров се избираше, мнозинството бе осигурено чрез част от групата на БСП. И това беше началото на нейния разпад. Днес разбрахме и това. Няма ново и старо ръководство. Има „ново начало“ в БСП“. 

„„Ново начало“ в БСП“ е майтап, свързан с „Ново начало“ на ДПС—Пеевски и принадлежността на БСП към него. 

По темата говори и Божанов (едно „к“ е разликата във фамилиите, знам, че е объркващо, но се съсредоточете). Човекът каза: „И вчера се потвърди, че Славчев е бухалка на Пеевски. Той оцеля с подкрепата на ДПС-Пеевски, ГЕРБ, БСП-Ново начало, както се шегуват колегите, и неучастието на ИТН. Г-н Славчев е показал, че не се справя с работата[…]Депутат от ДПС-Пеевски често е посещавал Антикорупционната комисия и г-н Славчев“.

Божанов коментира и македонския въпрос на седмицата. 

Като стана дума…

Един шушляк от Северна Македония ни нарече „мизерни“. Той па е Ален Делон…

Толкова се е разпенил човекът, сигурно има запек втора седмица. Кисел, кисел… съска. Страшна работа. 

Играе го ядосан, ама с тая физиономия хич не му се получава – прилича на пухляв зубър, дето ви е чул да казвате за него, че прилича на костенурка, и сега се опитва да ви гледа строго и заплашително. По-скоро е комично, но все пак човекът е министър на транспорта в Северна Македония. Че е и вицепремиер. Че бил и „дясна ръка“ на македонския премиер как там му беше името. Явно у съседите… нямат хора…

На всички ни е ясно, че руските агенти на комшиите вдигат топката за руските агенти в България, че да се джафкат и да се спъват макетата за ЕС, ама то пък напоследък макетата май си заслужават спъването. Като гласуват за пухляви зубъри и за как там му беше името на премиера им. 

Като ги гледаш как се държат… как после да им вярваш, че не били българи, а?

Скопие отрече общата ни история, вече ни наричат "мизерници"

Ама тоя пухлявият каза: „По-мизерни от тях [демек, от българите] са само онези слуги у нас, които се подписаха, че македонският и българският народ имат обща история, каквато нямат. Онези, които с подписа си се съгласиха, че македонският език е диалект на българския“.

Горкият – какви мисли го мъчат. Той затова изглежда така запечен. Нищо, ще му мине. Всички знаят истината; той – също. Ама така е най-мъчително – да се опитваш на черното бяло да казваш и да се караш после на всички да спрат да ти се смеят. 

А да… DJ Мартен…

Не мога повече с тая тема – ще повърна. Щом това ни е най-важното в държавата… направо да идват македонците и да ни завземат, дъното е изкопано вече. Щом за това започна най-новата гражданска „война“… и Нешка се включи, и певци, и културтрегери, и културДрегери. 

Само стана ясно, че тука измамниците могат да изнесат парите на баба ви с все баба ви, докато вие се занимавате със „свръхважни“ неща. Вече никой не се чуди как ли тия тарикати в политиката са успели така да ви дресират и опитомят. Пари, заплати, жизнен стандарт, цени, здравеопазване, корупция, мафия, децата ви пият, пушат и се друсат… не – никаква реакция. Да идете да гласувате – хептен никаква реакция. Диджеят не пусна някаква песен – революция – ще колите и ще бесите другата половина от собствените си съграждани!

Добре е положението… ще се оправим…


______________________

Този коментар изразява личното мнение на автора
и може да не съвпада с позициите на редакцията на Novini.bg.

Последвайте канала на

Александър Томов
3903 0

Свързани новини

Водещи новини