Братът на загиналия в "Граф Игнатиево" Венцислав Дункин качи снимка с него и другия починал летец

  • 15 септември 2024 15:38

  • 4295
  • 3
Братът на загиналия в "Граф Игнатиево" Венцислав Дункин качи снимка с него и другия починал летец
© Фейсбук

Снимка с двамата починали пилоти - брат му Венцислав, и Петко Димитров, си пусна във фейсбук Славчо Дункин. Той също е летец - кара хеликоптер в Гранична полиция. Славчо не написал нищо над снимката, просто е обновил снимката на корицата си в социалната мрежа.

Славчо Дункин е на 30 години. За него се знае, че също е завършил военновъздушната академия в Долна Митрополия. След като минал в Гранична полиция, а не при военните като брат си, пилотирал, за да следи групи с бежанци, да открива ниви с марихуана и други. 

Ето кои са загиналите пилоти в "Граф Игнатиево"

За него се знае, че бе на интензивно обучение в САЩ с още трима свои колеги. Там ги придружават от Агенцията за митници и гранична защита на САЩ U.S. Customs and Border Protection, информира 24 часа. Българските пилоти се обучават в най-новите техники за защита на въздушната граница, надграждат своите умения за управление на хеликоптери и използване на въздушни сензорни технологии за откриване на нарушители.

Предни дни Славчо се е прибрал у нас заради плануваната за 21 септември сватба на брат си. Вместо това сега ще ходи на неговото погребение. Засега от армията не са съобщили кога ще са поклоненията пред тленните останки на загиналите пилоти.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4295 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Георги

2024.09.15 | 17:39

3
Те пък от Възраждане ще лапат копейки след изборите….и от такива “родолюбци” файда няма…
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.09.15 | 15:49

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.09.15 | 16:18

2
На изборите ВСИЧКИ за ВЪЗРАЖДАНЕ ! СТИГА ЛГБТ , джендъри , извратеняци , евроатлантици крадци мошеници бандити корупционери престъпници са ни управлявали и грабили ! СТИГА !

Добави коментар

Водещи новини