Държавата се тресе, цените летят, децата пушат и пият, скачаме от криза на криза, но пак в парламента гонят Торбалан

  • 12 септември 2024 16:56

  • 613
  • 0
Държавата се тресе, цените летят, децата пушат и пият, скачаме от криза на криза, но пак в парламента гонят Торбалан
© Булфото (архив)/Novini.bg

Лошото е, че някой ден – като дойде време децата да учат случващото се днес в час по история – ще им се повръща. 

Още по-лошото е, че ще им се повръща от нас. 

Има, разбира се, реален шанс те да не могат да прочетат нищо от учебник по история, защото затъпяването отсега върви с такава сила, че в бъдещето да не са в състояние да четат каквото и да било. То това си е по план. Някога в САЩ, по време на робството, е било забранено на робите да се учат четат. Сещате ли се защо? И – ако хванат роб да чете – са го наказвали с бой. 

И тука не е много модерно четенето. 

И – съвсем логично за едно такова място, където мисленето и четенето са на ръба да станат непатриотични и да се преследват – се случват неща, които биха накарали на нормално човешко същество да му се доповръща. 

Тук партиите – вкопчени в партизанска предизборна битка – са готови да се излагат като кифладжии, само и само да се харесат на електората. Което говори много зле за електората, щом това е „шоуто“, на което кълве. 

Седми избори за по-малко от 4 години. Оказа се, че сме направили европейски рекорд. Няма други като нас. Но, изглежда, си ни харесва така, защото упорито не излизаме от блатото. Гласува се за смешни партии на русофили, които открито подкрепят режима на страна, обявила ни официално за неприятелска… керванът си върви. 

Аз съм сигурен, че тия и да ги думнат руснаците с бомба, докато хвърчат към Свети Петър, по пътя ще си говорят: „Еми, да, прав е путин, заслужаваме го“. Няма друго такова племе на света. Булат

Окуджава ли беше използвал израза „професионални роби, които се гордеят със своето робство“?

Това племе има три скорости: 1. Американците и западът са виновни за всичко; 2. Вечно наведени и „благодарни“ на руснаците; 3. Да не им пипат „робството“ от учебниците. 

Докато се занимават да тичат, като куче, на което си хвърлил топка, след всеки измислен проблем, който им съчинят руските говн*яди и копейки, в държавата се случват катастрофални промени, които ще имат трагични последици и за тях, и за децата им. 

Извинявам се за сравнението с кучетата. Кучетата всъщност ги уважавам много. 

Партийни лидери им демонстрираха, че са овладели държавата, порциите, обръчите, прокуратурата, съда и медиите, а сега се бият помежду си. Племето на копейките бори пропагандата на ЛГБТ в училище, дето една леля им казàла, че чула един да ѝ разказва, че имàло едни, дето преди време май раздавали некви брошури. 

И за това – цял закон. 

Преди един предлагаше парламентарна комисия за кемтрейлса. Можело и да имало такова нещо, можело и да нямало, викаше тогава, ама хората щом се тревожели – дай да направиме парламентарна комисия за него и да цоцаме едни пари за заплатки (да, участието по тия комисии се плаща допълнително). 

Ама те „хората“ и за сатанизма се тревожат – няма ли да има една комисия и по тоя въпрос? 

Ами комисия за соросоидството?

Чакайте, чакайте, въобще не е толкова смешно и фантасмагорично. Онзи ден беше закон за „чуждите агенти“, сега чугуните в парламента ще забраняват операциите за смяна на пола на деца. 

Кога точно това се е случвало, кога някой е искал да се случи или въобще някой се е сетил, че може да съществува тоя проблем? Че да се занимава парламентът с него сега? При положение, че администрация и магистрати изглеждат завладени от мафиотски структури; при положение, че инвеститорите БЯГАТ от България (и с това ви бягат и заплатите, ама кой да се сети), при положение, че децата на България пият и пушат като за световно, друсат се, шмъркат… всички тия проблеми сме ги замели зад вратата, че не са ни толкова важни. 

Но виж – чуждестранни агенти, ЛГБТ и ***** майни са ни най-важните неща за решаване. Водата ви я вдигат. Честито! Парното – също. Двойно честито! Децата ви шмъркат и къркат, вие вижте там… ги защитете да не си сменяли пола, щото те като са се юрнàли, ще си счупят краката. В БЪЛГАРИЯ И СЕГА НЕ Е РАЗРЕШЕНО ДЕЦА ДА СИ СМЕНЯТ ПОЛА. 

КАКТО И ПРОПАГАНДАТА В УЧИЛИЩЕ СИ БЕШЕ ЗАБРАНЕНА И ПРЕДИ ТЪПИЯ НЕДОВЪРШЕН ЗАКОН. 

Ама пò си е друго да изскочиш предизборно с някоя „инициатива“, а?!

Мѝ що не предложите и още „закони“ в същата логична посока? Например закон за забрана на кражбите, а? Закон за забрана на убийствата? Щото те може и да си съществуват „забраните“, ама си е друго да ги измислите още веднъж. Така – предизборно – да ги измислите. Може да помислите и за един закон за гравитацията… да не може предметите и хората да си фъркат така свободно из пространството. Измислете го най-после тоя закон за гравитацията, бе! Избори идват. 

"Неуправляема страна": ФАЦ коментира кризата в България

„Франкфуртер алгемайне цайтунг“ пише, че България е станала „неуправляема страна“, която влиза от криза в криза; онзи ден американски адвокат обясни, че в САЩ на България се гледа като на рискова и инвеститорите я отбягват…

… туземното население обаче бори джендъра и се вайка що нема пари. Кой ще ни даде парииииииии!

Кой ли? Инвеститорите обикновено са хората с парите. Ама не щете – „чуждестранни агенти“ ви се явяват. Искате си бухалкаджиите „бизнесмени“ да ви плащат жълти стотинки и ръка да им целувате. 

Важното е приоритетите да са подредени. 

________________

Този коментар изразява личното мнение на автора
и може да не съвпада с позициите на редакцията на Novini.bg.

Последвайте канала на

Александър Томов
613 0

Водещи новини