Спокойна е ситуацията около сараите на Доган

  • 02 септември 2024 10:52

  • 362
  • 0
Спокойна е ситуацията около сараите на Доган
© Bulphoto/архив

Няма потвърждение дали Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от все още е в резиденцията официално.

Пред БНТ охранител на имота заяви, че почетният председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е напуснал лятната резиденция в Росенец. Охранителят не знае с какво Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е напуснал сградата, но уточни, че това се е случило в следобедните часове вчера.

Доган е напуснал резиденцията в Росенец

Мъжът заяви, че той е единственият човек останал в т. нар. сараи. Собственикът на имота също го няма, бил във Варна, каза още охранителят.

По-рано днес пред резиденцията в Росенец пристигна озеленителна фирма, която се грижи за оранжерията, но не беше допусната от охраната, пояснява БНТ.

Спокойна е ситуацията и в столичния квартал "Бояна", където се намират така наречените сараи на почетния председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, има засилено полицейско присъствие, а "Стар Беловодски път", улицата на която се намира имотът, е отцепена и в нея се допускат само хора, които са с адресна регистрация. Тук няма нито един симпатизант, член или активист на Движението за права и свободи. Не такава беше ситуацията обаче в събота, когато се проведе така наречения "Поход на демокрацията" до хотел Берлин, който се смята за резиденция на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, който се превърна в политически противник на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Бяха направени поредни опити за влизане в имота, те обаче се оказаха неуспешни.

Напрежение и опит за нахлуване в сарая на Доган, оградиха с полицейски ленти имота в "Бояна"

Междувременно пък, собственикът на двата имота, Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на, отново призова членовете на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да изготвят списък с личните вещи на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, както и с документите, които следва да бъдат изнесени от имотите и призова Доган да ги напусне.

До месец: Прокуратурата с проверка по казуса с имотите на Доган

Последвайте канала на

Десислава Станева
362 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини