От АПИ обясниха за хаоса с движението при Гара Елин Пелин

  • 07 август 2024 15:01

  • 276
  • 0
От АПИ обясниха за хаоса с движението при Гара Елин Пелин
© АПИ

Движението по жп надлеза на Гара Елин Пелин, част от път III-105 Елин Пелин – Нови хан, се осъществява в една лента поради ремонт на компрометирана фуга на съоръжението при 14-и км, съобщиха от пресцентъра на АПИ.

Засегнатият участък е с дължина 100 метри и в момента се извършват аварийни дейности за обезопасяването му. Ограничена е дясната лента в посока Нови хан, като движението се извършва двупосочно в лявата към Елин Пелин. Трафикът се регулира чрез светофарна уредба. От изпълнителя е изискано да работи мобилизирано, за да може аварийните дейности да приключат до края на седмицата и да не се затруднява преминаването на трафика по съоръжението. 

Нов хаос на Гара Елин Пелин

Предстои и текущ ремонт на жп надлеза и в тази връзка на изпълнителя е възложено изготвянето на технологичен проект, който ще определи необходимите строителни дейности.

Агенция „Пътна инфраструктура“ се извинява на шофьорите за причинено неудобство, но предприетите дейности сега са необходими, за да се осигури безопасността на движението. Апелът към тях е да се движат с повишено внимание, като следват стриктно създадената организация на движение.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg , както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
276 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини