Улица в Добрич не е ремонтирана близо 50 г.

  • 06 август 2024 08:57

  • 406
  • 3
Улица в Добрич не е ремонтирана близо 50 г.
© Кадър: БТВ

Живеещите на ул. „Бачо Киро“ в Добрич недоволстват, че ремонт на уличното платното не е правен близо 50 години. Хората се оплакват, че асфалт липсва, а дупките са като кратери.

Хората обясниха, че при всеки дъжд по улиците има плъхове, мишки и боклуци.

Някои дори са забелязали, че къщите им се напукват. А майка с малки деца заяви, че е прекарала майчинството си затворена, защото не можела да излезе с децата на разбитата улица.

Живущите искат спешен ремонт и обясниха, че някога са се опитвали сами да запълнят дупките.

Те казаха, че са купили цимент, а мъжете са направили ремонта. Но за жалост дъждовете са върнали „кратерите“, предава БТВ. 

Кратер: Огромна дупка във Велинград

Според хората общината не си върши работата. Въпреки обещанията, над 40 години не е имало ремонт на улицата, която се намира близо до центъра и е доста оживена.

От общината написаха в позиция, че няма финансиране, а улицата няма как да се ремонтира козметично, защото трябва основно реновиране и смяна на водопровод.

Хората пък се заканиха да я затворят, ако няма промяна.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
406 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.08.06 | 09:42

3
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

2024.08.06 | 09:29

2
ОКУПИРАНА БЪЛГАРИЯ Е ТОТАЛЕН КЕ-НЕФ ОТ 35 ГОДИНИ!
Емѝ...гълтам цигански уйове- МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-ПСИХО

2024.08.06 | 09:27

1
❤️Здравейте) Казвам се Мирослав Блажев КАТИЛА от Севлиево, на 49 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки с други мъже) Моля, оценете снимките ми на ➤ X21

Добави коментар

Водещи новини