Цирк уехал клоуны остались… „Израждане“ ще подкрепи ПП-ДБ, ако те им подкрепят референдума за връщане на Златния Орфей

  • 17 юли 2024 16:52

  • 369
  • 0
Цирк уехал клоуны остались… „Израждане“ ще подкрепи ПП-ДБ, ако те им подкрепят референдума за връщане на Златния Орфей
© FB @Soviet Visuals/Novini.bg

Една от copy/paste партиите на руското посолство влезе в роля – пак мята мръсно. Не, не партия „Веселие“, тя се разпадна… другите копейки. 

Никой не говори с тях, никой и не иска да говори с тях, никой нищо не иска от тях, те обаче не спират да обявяват, че „ще подкрепят ПП-ДБ, ако…“

Вдигат на воле за едни големи политици, дето ги пазят снайперисти, да могат да си плашат електората, че ПП-ДБ са се сдушили с копейките. 

На принципа: „ходи да доказваш, че нямаш сестра“.

Главната копейка наскоро каза, че са водили разговори с големи баш майстори в ПП-ДБ. ПП-ДБ казаха, че никога не са и никога не биха говорили с тия, но Големият Политик излезе и каза, че ПП-ДБ говорят с копейките. 

Целта е да се мята кал по ПП-ДБ. Защото онзи, който ни пази от комунистите и има орден Ломоносов, настоява, че копейките и ПП-ДБ все пак си говорят, ама се правят на ударени. 

Както казахме, ходи доказвай, че нямаш сестра. 

Което пък иде да покаже, че на ПП-ДБ толкова им куца комуникацията, че само който не го мързи, само той не се е хванал да ги цака. И то елементарно.

Целта на копейките, които не спират да повтарят какво искат от ПП-ДБ; как са готови да гласуват заедно с ПП-ДБ; как преговарят едва ли не с ПП-ДБ (някак си през медиите, докато ПП-ДБ дори не подозират, че преговарят)… е много проста – да се набива в съзнанието на хората някаква въображаема връзка между копейките и ПП-ДБ, защото всички знаят, че избирателите на ПП-ДБ не могат да понасят копейките. 

Колкото повече ПП-ДБ е в устата на копейките и в заглавията по медиите имената на копейките и това на ПП-ДБ стоят едни до други, толкова повече се набиват подсъзнателно в главите на хората.

И те (хората) започват да си мислят, че верно има някакви „преговори“ и ПП-ДБ ще се сдушат накрая с копейките. Подозрението е голяма сила. Страх – лозе пази. 

Ходи доказвай, че нямаш сестра. 

Костадинов с ултиматум към ПП-ДБ: Или приемат предложенията ни, или отиваме на избори

ПП-ДБ великодушно се правят, че са над нещата и не обръщат внимание на елементарната атака, защото явно я смятат за прекалено елементарна и имат някаква възвишена вяра в когнитивните способности на електората. Очарователно. 

Сега копейката прави салто след салто на сцената и явно се самонаслаждава на представлението си. Поискал е (в контекста на това, че те едва ли не вече си преговарят с ПП-ДБ) да му подкрепят референдумите и той великодушно ще им подкрепи декларацията. 

Поискал е да подкрепят референдуми за излизане от НАТО и за предоговаряне на членството в ЕС. И за запазване на лева. 

Тоест, за най-големите ужаси на електората на ПП-ДБ. 

Което просто превръща всички кошмари на избирателите на ПП-ДБ в ходеща реалност – те започват да си представят как ПП-ДБ започва да подкрепят копейките за излизането от НАТО. А ти си доказвай, че нямаш сестра. 

"Възраждане" ще подкрепи декларацията на ПП-ДБ, но при едно условие

Очаквам с следващите епизоди на цирка да предложат референдум за връщане на корекома, за връщане на Златния Орфей, за връщане на бозата от шесстинки, за връщане на изходните визи, за връщане на телевизорите Велико Търново, за връщане на режима на тока, за връщане на купата на съветската армия… 

А ПП-ДБ все така дистанцирани от българската реалност, се носят аристократично по вълните на заливаща ги тиня и все не са разбрали как глупаво и неграмотно ги цакат плоскоземци и ваксинирани антиваксъри; и как лесно му вдигат на воле на носителя на орден Ломоносов – да ги закове с пет лафа пред камерите. 

_________________________

Този коментар изразява личното мнение на автора
и може да не съвпада с позициите на редакцията на Novini.bg.

Последвайте канала на

Александър Томов
369 0

Водещи новини