Да станеш баща на 78 и майка на 53: Семейство от Поморие посрещна дълго чакани близнаци

  • 10 юли 2024 09:31

  • 7231
  • 5
Да станеш баща на 78 и майка на 53: Семейство от Поморие посрещна дълго чакани близнаци
©

Да станеш баща на 78 и майка на 53 години - това е част от историята на семейство от Поморие, което наскоро се сдобива с близнаци. В продължение на десетилетие 78-годишният Алекси и 53-годишната Наталия правят опити да имат деца, докато най-накрая мечтата им се сбъдва.

Какъв е пътят към щастието за тях и как двамата се решават на тази крачка в живота, когато хората на тяхна възраст гледат внуци и се радват на старините си?

Алекси Радев е старши спасител и треньор по айкидо и джудо, а хобито му е шахматът, заради което преди години създава и клуб в морския град. 

"Сега усещам младостта да се връща в мен. За пореден път, защото преди това имам двама сина. Моят съвет към мъжете е да правят деца, защото България има нужда от здрави, силни, умни и интелигентни деца", призова мъжът в ефира на Нова. 

Алекси се запознава с Наталия от Беларус преди 15 години, когато е спасител на плаж в "Слънчев бряг". Влюбват се и тя остава в България.

"Направихме неуспешен опит за дете преди 10 години. Не се отказахме, продължихме да опитваме, борихме се и достигнахме целта си", допълни той.

Сред множеството поздравления в социалните мрежи най-задаваният въпрос към смелата двойка е как са се решили на тази стъпка предвид възрастта им.

"Чувствам се добре, много съм доволна. Моята голяма мечта са тези бебенца - Ростислав и Дарина. Няма нищо страшно в това да станеш родител на тази възраст. Господ с нас", споделя Наталия Грищук.

51 бебета са се родили по инвитро програмата на Столична община

"Реших се, защото имам още много сили. И съм сигурен, че и други мъже ще последват моя пример. Независимо, че възрастта наляга. Правят се деца и до 100 години", обясни Алекси Радев. И отправи пожелание в стих към дамите. "Жени, недейте нивга остарява. Бъдете като липовия цвят, макар и рано да прецъфтява, той пази дълго своя аромат. Правете деца!".

Близнацитe са родени в седмия месец заради появила се хипертония при майката и ще останат в бургаската неонатология под наблюдение.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
7231 5

Коментари 5

Добави коментар

2024.07.10 | 14:33

5
Момчета, има лекарство, което ви позволява да удължите младостта. Cлед седмица на приемане: ерекцията е супер, енергията е 2 пъти повече, започна да отслабва и като цяло се чувства млада. Съветвам всички да опитат, защото животът е сам--> da.gd/wirex

2024.07.10 | 10:02

4
Браво! Да са живи и здрави! Единственият смисъл на живота, са децата!

2024.07.10 | 09:40

1
горките деца, а са живи и здрави и много силни!

2024.07.10 | 10:01

3
горкият ти

2024.07.10 | 09:44

2
shto za glupost bashta na 78 godini da e jivo i zdravo INVITROTO

Добави коментар

Водещи новини