Водещите новини! Кой е виновен да няма правителство? Как се развива поляризацията в ДПС и „Величие“? Ще си отиде ли Джо Байдън от надпреварата? (и още…)

  • 04 юли 2024 19:24

  • 1113
  • 3
Водещите новини! Кой е виновен да няма правителство? Как се развива поляризацията в ДПС и „Величие“? Ще си отиде ли Джо Байдън от надпреварата? (и още…)
© Getty Images/БНТ/Facebook/Novini.bg

   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 4 юли   

 

Може би новината, която обяснява всички други новини и процеси…

Сметната палата с тревожен доклад: Качеството на училищното образование се влошава

***


48-годишен мъж е убит при стрелба пред блок 3 в столичния квартал "Модерно предградие". При стрелбата има и двама ранени.

Стрелба в София, има убит и ранени

***


Двама души са стреляли по убития в София Паруш. Преди това обаче той ги е нападнал. Това съобщиха главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев и шефът на СДВР Любомир Николов.

Преди стрелбата имало сбиване, инициирано от убития. Той дошъл в заложната къща с двама души. Един от тях е ранен при стрелбата, другият е задържан. Вторият прострелян е служител в заложната къща. Убитият има криминално досие, в което личат 11 регистрации. Тепърва ще се изяснява дали не е стреляно и от двете страни. Няма данни убитият да е имал законен пистолет.

Такъв обаче притежавал собственикът на фирмата за бързи кредити. 

Двама стреляли по убития в "Модерно предградие", той ги нападнал

***


"Пирогов" с последна информация за един от простреляните в кв. "Модерно предградие"

***


След три абзаца, в които обяснява как ПП-ДБ са виновни да няма правителство, в края на третия можете да прочетете думите: „Не искам да коментирам други партии. От самото създаване на ГЕРБ ние никога не сме коментирали други партии, а само бъдещето на България“.

А пък в последния абзац са споменати почти всички други партии от парламента, като ПП-ДБ пак са там и този път им е закачено подозрение, че са сред получаващите сигнали от руското посолство. 

Проф. Ангелов обвини ПП-ДБ за провала на първия мандат и заговори за смяна на избирателната система

***


И още веднъж космосът е крив. И още веднъж конкретната вина е на ПП-ДБ.

Даниел Митов: ПП-ДБ пречат на съставянето на евроатлантически правителства в България

***


Партията ни днес има нужда от обединение, има нужда от Почетния председател д-р Ахмед Доган. Това написа в пост в социалната мрежа Фейсбук дългогодишният кмет на Кърджали от Движението Хасан Азис, който на последните избори не бе номиниран за следващ мандат. 

Хасан Азис: ДПС има нужда от Ахмед Доган, досега винаги той е показвал единствения правилен път

***


Може да сме имали принципни различия по тези теми, прибързана радост на проруските партии. ДПС ще бъде монолитно и с г-н Доган ще бъдем заедно. ДПС ще върви напред и с по-добри резултати. На никого няма да позволим да цепи, да интригантства. Това каза пред журналисти съпредседателят на Движението за права и свободи - Делян Пеевски. 

Пеевски: Дребни интриганти мътят и моята, и главата на Доган - ДПС ще бъде монолитно и ще бъдем заедно

***


Партия "Величие" категорично се разграничава от действията и думите на народните представители Николай Марков и Виктория Василева, съобщиха на сайта на партията.

„Призоваваме г-н Николай Марков да освободи поста на Председател на парламентарната ни група, както и г-жа Виктория Василева доброволно да се откаже от поста заместник председател на Народното събрание“.

"Величие" категорично се разграничава от действията и думите на Николай Марков и Виктория Василева

***


„Предполагам, че някогашните жители на града са я положили в пръстта на това място след голямото земетресение през IV век, за да съхранят за по-добри времена едно от старите си божества в период, когато християнството вече е официалната религия.

Статуята ще бъде преместена в музея на Петрич и след необходимата реставрация и консервация ще бъде изложена за посетители.

Родни археолози се натъкнаха на забележително откритие край Рупите

***


„На американския президент Джо Байдън му остават няколко дни, за да реши дали да продължи да участва в изборите за държавен глава или да се откаже", това заяви спонсор номер едно на Демократическата партия и собственик на финансовата компания Signum Global Advisors Чарлз Майерс, предаде агенция "Блумбърг".

„Мисля, че стопанинът на Белия дом трябва да вземе решението и да се откаже от вота в рамките на 4-5 дена. Според мен ние нямаме време да чакаме до 19-22 август (за когато е насрочен форумът на Демократическата партия, който трябва да потвърди или отхвърли кандидатурата на Байдън)", каза още той.

Спонсор №1 на демократите в САЩ: На Джо Байдън му остават няколко дни

***


 

Последвайте канала на

Novini.bg
1113 3

Коментари 3

Добави коментар
Shanghai sa Mir dneska ASIA

2024.07.04 | 21:23

3
Putin i Erdogan i China i Belarus i man.drugi beha saedno i e krasivo !!!
баба гицка

2024.07.04 | 20:54

2
още преди 10 години ви писах, това е дс и слагат по средата п за партия и така червените ченгета играят за путин, просто така са възпитани и не мислят

2024.07.04 | 19:52

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини