Нефелни политици ни натрапват избори като леща на Великден

  • 03 юли 2024 16:38

  • 1170
  • 0
Нефелни политици ни натрапват избори като леща на Великден
© pixabay

Никой не иска да ходи на избори пак, но на това, което имаме като политически елит, не му пука и пак ни засилват към урните зорлем. Сервират ни го като леща, която на Великден никой не яде. Не защото на инатливите магарета им пука за нас, поданиците, а защото дребнавите им политически интереси клатят само техните фесове. Затова те днес не гласуваха кабинета, предложен от партията победителка на последните избори миналия месец ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Не мисля, че някоя от другите формации ще има шанс да постигне повече успех в договорките за съставяне на кабинет. Тези хора не си говорят и не обменят идеи за бъдещето на държавата, те просто не могат и не мислят затова.

Политическите интриги тези дни надделяват дори над тези в турските сериали.

И нямам предвид само постановките в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, а изобщо в отношенията дори между самите партии. Те нескрито се мразят помежду си и няма никакъв шанс да променят тези страсти, с които ни облъчват денонощно.

Пълно отчаяние и мрак се стелят над държавата ни и светлина в тунела не се вижда. А едни нови избори наесен нищо, абсолютно нищо няма да променят, само дето ще сме изхарчили още милиони левове от опоскания ни бюджет за хатъра на неколцина нефелници в политиката.

Безсрамието заема застрашителни размери

и поведението на онези, които от партиите ни пробутват чрез партийно – листовата система всеки ден и час го доказва.

Тази политическа катастрофа, в която живеем вече трета година, не може и няма да доведе до нищо добро.

 

Този коментар изразява личното мнение на автора и може да не съвпада с позициите на novini.bg

Последвайте канала на

Аделина Делийска
1170 0

Свързани новини

Водещи новини