Видинският митрополит Даниил помогнал на наркозависимо момиче

  • 30 юни 2024 09:50

  • 1490
  • 4
Видинският митрополит Даниил помогнал на наркозависимо момиче
© Кадър: Нова телевизия

Видинският митрополит Даниил помогнал на наркозависимо момиче. Това разказа в ефира на  „Събуди се” дългогодишният председател на училищното настоятелство на Математическата гимназия във Видин Лили Цанова.

Миряните в града го определят като благ и смирен човек.

„За него може да се говори много. Основните добродетели, които притежава, са скромност и честност. Преди няколко години дете на моя близка приятелка беше изпаднала в зависимости и се обърна към дядо Даниил. Бяха обиколили много институции, но не получиха помощ. Митрополитът освети икона, даде светена вода и резултатите не закъсняха. Днес девойката е студентка в престижен университет. Молитвата помогна”, разказа Цанова.

Патриаршеският църковен събор ще избере новия български патриарх

Изборът на нов патриарх на Българската православна църква е днес. NOVA е подготвила специална програма във връзка с церемонията по обявяваването на наследника на Неофит и интронизацията му. Не пропускайте специалното ни студио с Даниела Тренчева – „Новият патриарх”!

Последвайте канала на

Весела Найденова
1490 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.06.30 | 11:58

4
Мнозина имат хеморама и със сигурност се борят с нея, аз също се борих, докато не опитах лекарството, което ме излекува за 3 седмици, лекарят беше шокиран. Съветвам всички това лекарство, които имат такъв проблем, Ето го ----> do.my/roctonic

2024.06.30 | 11:32

2
ДАВАЛ МУ Е ДРОГА БЕЗПЛАТНО ЛИ?

2024.06.30 | 11:34

3
карал го е духа, както Катила е духал на циганите в Ловешкия затвор.
ИБАНИЯ ПСИХИЧНО БОЛЕН ИЗРОД КАТИЛА

2024.06.30 | 10:15

1
КАТИЛА Е БЕЗОБИДЕН ПСИХО ЛАЙНЯР, КОЙТО Е ДУХАЛ НА ЦИГАНИ В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР, НО ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗАН ЗА СЛУЖБАТА МУ КЪМ ОКУПАТОРА САЩ!.

Добави коментар

Водещи новини