Кристиян Шкварек: Да се обединим зад каузата за оцеляване на българското семейство

  • 21 юни 2024 17:18

  • 1335
  • 0
Кристиян Шкварек: Да се обединим зад каузата за оцеляване на българското семейство
© личен архив

Утре, събота – 22 юни, навръх Черешова задушница и преди Петдесетница, за четвърта поредна година ще се състои Голямото Шествие за Семейството. Събитието се организира от Младежки консервативен клуб и Кристиян Шкварек, а тази година зад важната за демографското ни оцеляване кауза застанаха и партии като ИТН, СДС, ВМРО и др..Кристиян Шкварек отправи публична покана за събитието, чиято основна цел е да се изготви и приеме конкретна демографска стратегия.

Сдружение "Месец на Семейството"

ОТПРАВЯ ПОКАНА

до всички политически партии в страната, до техните лидери, членове и симпатизанти, за присъединяване към Голямото Шествие за Семейството.

Инициативата Месец на семейството и нейното централно мероприятие - Голямото Шествие за Семейството, са доброволна, обществена и надпартийна кауза с една основна цел - България да изготви и приеме конкретна и категорична демографска стратегия.

Страната ни е най-бързо обезлюдяващата се такава на Земята по последните данни на ООН.

Този проблем засяга всичко и всички - включително вас, вашите партии и вашия електорат. Този проблем, а следователно и решаването му, са отвъд всякакви партийни, идеологически, икономически или геополитически разделения. Катастрофата в демографията засяга всеки аспект от нашето общество и вече е в размери, които поставят страната ни в реална криза. А кризите от този размер изискват моментална, надпартийна и всеобща, национална консолидация.

Затова ние, от сдружение "Месец на Семейството" ви каним да ни подкрепите на Голямото Шествие за Семейството, поставяйки само едно условие - за пълна деполитизация на събитието и недопускане на никаква партийна агитация, било то под формата на агитационни материали, партийни знамена и емблеми, или журналистически интервюта от политически лидери. Нека веднъж в годината се обединим - всички, отвъд разделенията си и партийните интереси зад една, конкретна и засягащи всички ни кауза.

Часът е 10:30, площад "Св. Александър Невски", 22 юни.

Очакваме ви!

Последвайте канала на

Аделина Делийска
1335 0

Свързани новини

Водещи новини