Бурята в Сливенско: Паднали дървета, щети по автомобили и пожар в житен блок

  • 13 юни 2024 10:13

  • 1549
  • 1
Бурята в Сливенско: Паднали дървета, щети по автомобили и пожар в житен блок
© Булфото

Паднали дървета, щети по автомобили и пожар в житен блок е причинила бурята на 12 юни в Сливенско, съобщиха от пресцентъра на областната полиция,предава БТА. 

Екипи на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението"-Сливен са оказали техническа помощ при отстраняване на паднали дървета на пътното платно на пътя между с. Чинтулово и с. Гавраилово, паднало дърво върху лек автомобил в сливенския квартал "Дружба", паднало дърво на пътно платно в сливенския квартал "Речица", паднал клон на дърво върху лек автомобил на ул. "Братя Кутеви" в град Сливен.

Порой с градушка се изсипаха в Ямбол и Сливен

Оказана е помощ на закъсал лек автомобил на път ІІ-53 (Сливен - Ямбол), отводняван е склад на ул. "Стефан Караджа" в град Сливен.

В 21:03 часа е получен сигнал за пожар в житен блок, намиращ се в землището на град Нова Загора. Произшествието е ликвидирано от един екип на пожарната. Пострадали няма. Спасени са 150 декара посеви, унищожени са 10 декара. По данни на очевидци пожарът е причинен от мълния. 

В късните часове на 12 юни в Сливен воля проливен дъжд, придружен с градушка. Градушката нанесе големи поражения на полски насаждения и овощни градини.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1549 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.13 | 13:38

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини