Дахер Ламот: Ян Политикиян по цял ден се рекламира

  • 11 юни 2024 11:02

  • 1368
  • 0
Дахер Ламот: Ян Политикиян по цял ден се рекламира
© тв 7/8

Коментар на Дахер Ламот, сириец и българин, който живее в България и работи за голяма международна фирма. Той е популярен анализатор, блогър и коментатор в социалните мрежи с хиляди последователи и почитатели.

Слава богу, днес ще приключи това навсякъде да ми се въртят предизборните клипчета, 95% от които бяха на ППДБ и техните криндж изпълнения, които определено действат стимулиращо на перисталтиката на дебелото черво и са подходящи за облекчаване на упорита констипация. И ще ми се върнат лентите с котки, с ремонти на стари предмети и играчки.

Сетих се за Ян Бибиян, който майстори машина, с която заминава за Луната.

Там се запознава с лунагите, които са разделени на четири кралства и постоянно воюват помежду си. Наш Ян Бибиян обаче успява да постигне мир, а един от царете му дава за награда дъщеря си. Ян Бибиян, чиято възлюбена Иа следи всяка негова стъпка от Земята, се притеснява да не яде пердах от нея и организира експедиция към невидимата страна на Луната. Там той вижда гигантски гущери, а според местните предания, който ги види, няма право да се жени или омъжва. Така Ян Бибиян легално си намира извинение да се измъкне от "подаръка", който въпреки това фанатично го преследва, ала Ян Бибиян успява да избяга.

На Земята ревниво Иа чака Ян Бибиян с намусени вежди и му обяснява как Фют редовно идвал да я ухажва.

Та се чудех как ще изглежда Елин-Пелиновото произведение днес.

Ян Политикиян по цял ден се рекламира за да им подарим машина, а не сами да си я построят, с която да ги пратим в Европейския парламент. Там те ще си чеш.., така де, ще постигат мир и благоденствие, и ще получат награда от 10,000 евро месечно. А после ще идват тук и ще ни обясняват, че са в ЕП и денонощно не спят за да лиж.., така де, да защитават интересите ни.

А ние ще ги гледаме като Иа.

 

Заглавието е на редактора

Последвайте канала на

Аделина Делийска
1368 0

Свързани новини

Водещи новини