Ограничават движението по пътя Смолян-Широка лъка

  • 01 юни 2024 06:50

  • 1667
  • 1
Ограничават движението по пътя Смолян-Широка лъка
© pixabay

От 9:00 до 9:30 часа се ограничава движението по пътя Смолян-Широка лъка-Девин - в село Широка лъка за провеждането на състезание по ултрамаратон „Тракия Ултра“, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Трафикът в участъка ще се регулира от "Пътна полиция" и при необходимост ще се осигури преминаване на автомобили със специален режим на движение.

Апелират се шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.

Заради очакван трафик: Ограничават камионите по основните пътища

Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700/ 130-20.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1667 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.01 | 23:11

1
❤️Здравейте) Казвам се Джулия, на 23 години съм) Амбициозен 18+ еро модел) Харесва ми да правя голи снимки) Моля, оценете снимките ми ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини