Интензивен трафик по някои гранични пунктове

  • 29 май 2024 08:48

  • 220
  • 1
Интензивен трафик по някои гранични пунктове
©

Интензивен е трафикът на някои гранични пунктове с Румъния, Сърбия и Турция за товарни автомобили, съобщиха от Главната дирекция "Гранична полиция" - МВР на сайта си. Информацията е актуална към 6:00 ч. тази сутрин.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) "Кардам", ''Дуранкулак'' и "Никопол" за товарни автомобили на изход. Областно пътно управление – Русе информира, че до 31.05.2024 г. се извършва авариен ремонт на моста над река Дунав между Русе и Гюргево.

Въведена е временна организация на движение. Ремонтните дейности се изпълняват в светлата част на денонощието, а трафикът се осъществява в една лента с пропускателен режим и се регулира с пътни знаци и сигналисти.

По границата с Република Сърбия трафикът е интензивен на ГКПП "Калотина" на изход за товарни автомобили. На пункта се извършват строително-монтажни дейности за реконструкция и модернизация. Това налага временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Интензивен трафик за товарни автомобили на някои гранични пунктове

На границата с Република Турция трафикът е интензивен на ГКПП "Капитан Андреево'' и ГКПП "Лесово" на изход за товарни автомобили.

По границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове "Маказа", "Златоград“ и "Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
220 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.29 | 11:04

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини