От днес се ограничава движението в тунел „Мало Бучино“ на АМ „Струма“

  • 27 май 2024 12:46

  • 316
  • 1
От днес се ограничава движението в тунел „Мало Бучино“ на АМ „Струма“
© Булфото (архив)

От днес – 27 май, се ограничава движението в тръбата за София на тунел „Мало Бучино“ на автомагистрала „Струма“. Трафикът ще преминава двупосочно в тръбата за Перник.

Временната организация за движение е заради ремонтни дейности на осветлението в съоръжението.

Шофьорите е необходимо да карат с повишено внимание, като следват стриктно създадената организация на движение и ограничението на скоростта до 50 км/ч.

Възстановено е движението по "Струма" след катастрофата на камиона с боеприпаси

Агенция „Пътна инфраструктура“ се извинява на шофьорите за причинено неудобство, но предприетите дейности са необходими, за да се осигури безопасността на движението.

Апелът към шофьорите е да карат внимателно, със съобразена скорост, да спазват правилата за движение, необходимата дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg , както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
316 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.27 | 16:18

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини