Методи Байкушев на празника на Благоевград: Нашият общ дом, който ни обединява

  • 24 май 2024 12:52

  • 275
  • 3
Методи Байкушев на празника на Благоевград: Нашият общ дом, който ни обединява
© Фейсбук

Скъпи благоевградчани, скъпи съграждани, скъпи джумалии,Честит 24 май – празник на Благоевград! Благоевград е нашият общ дом, градът който ни обединява, и в който споделяме обща история на минало и бъдеще. Благоевград е повод за гордост за всички нас, защото богатствата му са безброй.

Това заяви в своя позиция кметът на Благоевград Методи БайкушевМетоди БайкушевМетоди Байкушев е български политик, избран за кмет на Благоевград през 2023 година от

Планината, която се извисява величествено над нас, и която е винаги готова да ни прегърне и отдели от ежедневието. Пешеходните зони и Централна градска част, където децата ни играят заедно в безопасна среда. Училищата и двата ни университета, в които младите добиват знания и лидерски умения и спортните клубове, които изграждат в тях воля и характер. Благоевград е град, който ежедневно кипи от живот и култура, средище за развитие на талантливи деца от най-ранна детска възраст, добавя още Байкушев. 

Благоевград е всичко това, но и много повече. Благоевград е областен център със стратегическо разположение за бизнес развитие и туризъм, град от който за час път можеш да стигнеш до столицата и до две съседни страни. Най-вече Благоевград е дом на добри хора, будни и устремени, хора с позиция и желание за развитие, хора, които ежедневно горят в желанието си да са по-добро общество в по-добра среда за живот, казва още кметът на града. 

Скъпи приятели, Поздравявам Ви по повод празника на нашия град и Ви желая здраве и много сбъднати мечти и реализирани истории на успеха, които да се разказват тук, завършва Байкушев. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
275 3

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 17:29

3
❤️ Г­­­о­­р­е­­щ­­и­­­ ­­­м­­о­­м­и­­­ч­­е­т­­а­ ­­в­и­­­ ­­­о­ч­­­а­­к­­­в­а­­­т ­-­­­ X­­­1­­8­­.­­­F­­U­­­N

2024.05.25 | 05:42

2
❤️ Г­о­­р­­е­­щ­­и­­­ ­­­м­­­о­­м­­и­­­ч­­е­­­т­­а­­ ­в­­­и­ ­­о­­ч­а­­­к­­в­а­­т ­­­-­­­ X­­1­­­8­.­­F­­U­N

2024.05.24 | 16:11

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини