Григор Димитров: Дисциплината е свобода, независимо дали играеш мач, или не

  • 17 април 2024 17:02

  • 384
  • 2
Григор Димитров: Дисциплината е свобода, независимо дали играеш мач, или не
© Getty Images, архив

Най-добрият български тенисист Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис доказва, че отново е в страхотна форма, нареждайки се като седмия най-добър играч за годината в надпреварата за Финалите на АТР в Торино, и се превръща в един от най-трудните съперници, срещу които някой може да се изправи, пише Sportal.bg

"Нищо не може да се сравни с това да се върнеш в топ 10 и да почувстваш, че работата ти се отплаща", коментира в интервю за списание Australia Tennis Magazine Димитров, който говори още за дисциплината и какво реално преследва в настоящия етап от кариерата си.

Гришо си тръгна със сексапилна французойка след парти в Монте Карло

Няма съмнение, че Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис преживява един от най-добрите моменти в кариерата си. Той се завърна в топ 10 на световната ранглиста, благодарение на отличното си представяне на турнира в Маями, където успя да победи някои най-добрите играчи, включително Карлос Алкарас, Александър Зверев и Хуберт Хуркач. Българинът счита, че успехите на терена му помагат да цени и всичко извън играта.

"Мисля, че на етапа, в който се намирам в кариерата си, с всяка изминала година оценявам все повече и повече всичко, което мога да направя не само на корта, но и в живота", признава той.

Завръщането в топ 10 не се случи на магия, а Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис е бил наясно как да промени определени неща в начина си на работа, за да постигне това, което прави в момента. Заедно с треньора си Даниел Валверду, българинът разчита на силните си страни и се научава да приоритизира определени аспекти, които влияят на представянето му, като психично здраве или хранене. Това му позволява да поддържа добра последователност от края на миналата година до сега.

"Дисциплината, упоритата работа, цялата отдаденост, адаптирането към много различни тенисисти през това време... Трябва да можеш да правиш всичко последователно, а именно това се случва през последните осем, девет, дванадесет месеца и беше трудно. Имах много, много трудни мачове, които загубих, но продължих да вярвам", разкрива Димитров.

Четете повече ТУК.

Последвайте канала на

sportal.bg
384 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.04.17 | 22:07

2
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим.====> use.my/sman

2024.04.17 | 19:33

1
гришо пакпадналов

Добави коментар

Водещи новини