Хекимян: Общинският съветник, шофирал пиян, все още е част от групата на ПП-ДБ-СС

  • 15 април 2024 13:31

  • 404
  • 2
Хекимян: Общинският съветник, шофирал пиян, все още е част от групата на ПП-ДБ-СС
© Булфото, архив

Късане на ризи, без политически акт - това видяхме от Терзиев и групата на ППДБСС след скандалния случай, в който общински съветник от тяхната група причини катастрофа в нетрезво състояние, избяга от местопроизшествието и отказа да даде проба за алкохол и наркотици.

Това пише в своя позиция във Фейсбук председателят на групата на общинските съветници на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Столичен общински съвет Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални.

"Десет дни след като „промяната“ и "спасителите" на София късаха ризи, писаха гръмки постове и се разграничаваха от техния човек в съвета – не последва никакво политическо действие. Вече съм свикнал да виждам как думи и действия при ППДБСС се разминават, но отказвам да приема, че призиви за морал остават само във Фейсбук коментари", коментира Хекимян.

И Васил Терзиев поиска оставката на Благовест Георгиев

Той припомня позициите им в деня на скандалния случай:

Васил Терзиев: "Поведението на Благовест Георгиев, общински съветник от групата на ПП-ДБ-СС, е недопустимо и несъвместимо с нашите ценности и принципи, и в пълно противоречие с поетия от нас ангажимент за безопасност и сигурност в нашия град. Отговорното поведение изисква едно - оставка". 

Борис Бонев: "Позицията на Спаси София е категорична - Благовест Георгиев, общински съветник излъчен от квотата на Продължаваме промяната, трябва незабавно да подаде оставка и да напусне СОС, след което да понесе всички законови последствия за абсолютно недопустимото и опасно поведение да шофира, след като е употребил алкохол". 

Групата на ППДБСС: "Поведението на общинския съветник Благовест Георгиев е неприемливо за всеки човек и абсолютно недопустимо за обществена личност на публична длъжност. Тази нощ той е управлявал лек автомобил след употреба на алкохол и е причинил лека катастрофа - за щастие без пострадали граждани".

Общинският съветник от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални сподели, че както след безплодните им призиви и изпразнени от съдържание клишета в политическите позиции, не видяхме истинското разграничение от общинския им съветник, което се изразява в категорично действие – изключване от политическата им група.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
404 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ВЕтр

2024.04.15 | 15:15

2
Поне не Ви излъгаха. Обещаха промяна и я направиха. Само не уточниха, че ще е негативна.

2024.04.15 | 14:15

1
Най тъпото Ко,Пеле в БГ

Добави коментар

Водещи новини