Родители прибират децата си с рани и синини от детска градина

  • 22 март 2024 07:41

  • 2749
  • 5
Родители прибират децата си с рани и синини от детска градина
© gettyimages

Родители на деца в детска градина в Бистрица сигнализират за системно неглижиране на децата от страна на възпитателите. По думите им те се прибират с рани по главата и синини по тялото, защото са оставяни без надзор.

В ефира на Нова телевизия родителите разказаха конкретни случаи, при които децата са пострадали. „Смятам, че голяма част от персонала се затруднява в грижите. Няма достатъчно педагози, които да покрият изцяло отглеждането им, децата често остават сами”, разказа майка, чиито дете посещава детската градина.

Полицейска гонка на АМ „Тракия“ заради отвлечено 5-годишно дете

Други родители споделят за лошо състояние на детската площадка, пързалка със стърчащи пирони. Те искат да бъдат взети мерки и персоналът да бъде увеличен.

Директорът на учебното заведение Боряна Банова заяви, че е информирана за проблемите. „Не е тайна, че няма помощен персонал. Имаме помощник възпитател в групата, който е с нормално работно време. Предвижда се слагане на камери в детската градина”, уточни Банова.

Тя добави, че детските съоръжения са под постоянен контрол и следи за тяхното състояние.

Последвайте канала на

Калина Христова
2749 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.03.22 | 13:28

5
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/man
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !!!

2024.03.22 | 09:39

4
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!
Чичо

2024.03.22 | 09:23

3
Ей лигльовци като са с вас децата не се ли нараняват, не се ли удрят.
Сърбеца

2024.03.22 | 09:01

2
Малките селски посерковци
Sarbeca

2024.03.22 | 09:00

1
Да се радват, че не ги прибират с разпрани свинктери

Добави коментар

Водещи новини