В градския транспорт започна разяснителна кампания за Шенген

  • 21 март 2024 16:05

  • 553
  • 2
В градския транспорт започна разяснителна кампания за Шенген
© Фейсбук

С информационни пана в градския транспорт, свързани с присъединяването на България към Шенгенското пространство, започва разяснителна кампания на Летище София за Шенген. Това съобщиха във Фейсбук страницата на Летище София. 

Жителите и гостите на София могат да открият информативни пана в метрото по линия 4 и автобуси 84 и 184, които предлагат ключова информация за това как измененията ще повлияят на пътуванията през летището, информират от аеропорта и апелират: „Разберете повече за важните промени в организацията на вашите пътувания и как те целят да оптимизират преживяването ви на летището“.

ЕК: Граничните проверки между България и Румъния остават и след 31 март

Разяснителната кампания се организира с подкрепата на Столичната община, „Метрополитен“ ЕАД, Столичен автотранспорт и Центъра за градска мобилност.

БТА припомня, че тази седмица министърът на транспорта в оставка Георги Гвоздейков съобщи, че България е готова на 100% да изпълнява процедурите по въздушен Шенген.

„Миналата седмица Европейската комисия направи последна инспекция на Летище София във връзка с влизането ни в Шенген по въздух“, каза още Гвоздейков и допълни, че оттук-нататък се подготвя мероприятието за посрещането или изпращането на първия пътник в зона Шенген на 31 март. 

Последвайте канала на

Владимир Василев
553 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 08:42

2
❤️ Г­­­о­­­р­­­е­­­щ­­и­­­ ­м­­­о­­м­­­и­­­ч­е­­­т­­а­­ ­в­и­­ ­о­­­ч­­а­­к­­в­а­т ­-­­­ X­1­­8­­.­­F­­­U­­­N

2024.03.21 | 19:02

1
Съпрyгата кyпи кaпcyли които подобpиxа ceкcа ни и пpомeниха живoта ни! Сeга съпpyгата ми е дoволнa и се чyвствaм като aлфa мъжки. Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим, eто тeзи кaпсyли:----> use.my/bioman

Добави коментар

Водещи новини