С богата програма Елхово ще отбележи празника на града

  • 21 март 2024 15:02

  • 721
  • 1
С богата програма Елхово ще отбележи празника на града
© Facebook

С богата програма град Елхово ще отбележи празника си. Празничните прояви ще продължат до края на март, съобщават от пресцентъра на местната управа. Кулминацията ще е на 30 март с концерт на рок легендите от група „Сигнал“ и празнична заря.

В програмата са включени редица концерти, театрални постановки, изложби. Организирани са и спортни събития - турнир по борба, мотокрос състезание, футболни срещи, турнир по тенис на маса. На 31 март ще се състои и традиционният туристически поход по екопътеката от с. Голям Дервент до Тракийските долмени в местността Пещерите.

На 30 март празникът на Елхово ще започне в 10:30 в храм „Св. Димитрий“ с молебен за здраве, успех и благоденствие на жителите на града. В 11:00 часа на централния площад концерт ще изнесе Капанският ансамбъл от Разград. Преди тях на сцената ще се качат духовият оркестър и мажоретният състав към Общинския детски комплекс.

Министър Стоянов обяви официалното възстановяване на Гранично полицейско управление - Болярово

Концертът на група „Сигнал“ е от 19:30 часа на площада. Преди тях празничното настроение ще подгрее актьорът-комик Димитър Туджаров Шкумбата. Вечерта ще завърши с празнична заря.

Празникът на Елхово по традиция се отбелязва в последната събота на март всяка година. С указ на Цар Борис ІІІ, който влиза в сила на 26 март 1925 г., населеното място придобива статут на град и турското му име Казълагач е заменено с българското Елхово.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
721 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.21 | 19:04

1
Съпрyгата кyпи кaпcyли които подобpиxа ceкcа ни и пpомeниха живoта ни! Сeга съпpyгата ми е дoволнa и се чyвствaм като aлфa мъжки. Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим, eто тeзи кaпсyли:----> use.my/bioman

Добави коментар

Водещи новини