Движете се с повишено внимание по АМ „Тракия”

  • 18 март 2024 07:11

  • 955
  • 2
Движете се с повишено внимание по АМ „Тракия”
© Bulphoto

Днес – 18 март, от 9:30 ч. до 16 ч. шофьорите да се движат с повишено внимание в участъка от 56-ти до 105-ти км на АМ „Тракия” поради подмяна на мантинели в средна разделителна линия.

Поетапно и в двете посоки ще се ограничава движението в изпреварващата лента, като трафикът ще се осъществява в активната лента.

Агенция „Пътна инфраструктура” апелира шофьорите да карат внимателно със съобразена скорост, да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.

Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозни средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
955 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.03.18 | 07:34

2
До оня кака ли е батко ли е който се кара по новините от АПИ ...повече от 3 г.стоят знаците за ремонт преди отбивката на Костенец или работете или ги махнете ....спазвайки ги ше ни отнесе някой ТИР... такова безхаберие няма и в изостаналите държави ...

2024.03.18 | 07:26

1
Движението в такива участъци е по зле от движението в Делхи,тука поне се надяваме на култура ,то не е пререждане, изпреварване в аварийна лента ....тарикати бол а будалите да спазват ред....иначе се пишем европейци....

Добави коментар

Водещи новини