Защото дефицитите в образованието и възпитанието раждат чудовища

  • 15 март 2024 17:24

  • 2008
  • 0
Защото дефицитите в образованието и възпитанието раждат чудовища
© Булфото/колаж: Novini.bg

Целта е да няма доверие в нищо, идващо като решение или политика, идея или дори предложение от нормалните ни партньори. Всичко се подлага на подигравки и масирана очерняща кампания. 

За да може, когато предлагат нещо важно и полезно, също да бъде отречено и отказано. 

С това се създава разделение и нестабилност в ЕС и НАТО, което е и крайната цел на московското блато. 

Винаги добутват всяка идея до някаква крайност – кажат им, че не трябва да има насилие над животни, ватенките ги плашат, че ще им забранят пържолите и луканката. Кажат им, че не трябва да си бият децата, ватенките ги плашат, че ще им взимат децата и ще ги дават на норвежците. Кажат им, че трябва да има равни човешки и граждански права за всички, ватекните им кажат, че насила ще ги правят гейове. 

Лошото е, че се връзват. Времето докаже, че са вярвали на тъпотии, дойде следващата тъпотия и те пак са захапали кукичката с все половината прът. И пак, и пак, и пак. 

Защото искат да вярват. Защото дефицитите в образованието и възпитанието раждат чудовища. А и се гордеят с образованието си, че и с възпитанието си. И мултиплицират ефекта – пренасяйки ги тия две социални чудовища (образованието им и възпитанието им) върху децата и внуците си. 

Курнела решава да печели точки (и да изпълнява кремълската повеля), като води война с джендъра и спъва Истанбулската конвенция. Онзи ден един индивид – поредният индивид – преби жена си пред очите на дъщеря им. Феновете на лилипутин, курнела и копейката веднага съзряха опит да се „пробута Истанбулската конвенция“. Четат в момента и този текст, и същото си го мислят – че им „пробутват Истанбулската конвенция“. Положението е толкова изтървано, че всяка проява на оптимизъм е проява на смехотворна наивност. 

Не знам… курнела може би е доволна вече – още една беше пребита, още едно дете стана свидетел на това как баща му млати майка му, възпитава се, че това е нормално и че е семейна ценност.

Курнела сигурно си ги отбелязва с отметки тия случай – с ножче си ги драска над леглото и с усмивка заспива, като отметне още една жертва, пълни ѝ се сърцето от добре свършената работа. 

Не знам дали си спомняте, но и когато нарязаха Дебора с макетно ножче, ФБ страниците на копейките и „журналистите“, които ги обслужват – пешо вулвин, ягор мачков и т.н. – се напълниха със „съмнения“ за това как, видиш ли, тя едва ли не сама се е нарязала или е дала да я нарежат, че да се пробута Истанбулската конвенция. Целта е да се всее разделение у обществото по отношение на ВСЕКИ един важен и значим, и голям проблем. Имам чувството, че скоро ще започнат да пропагандират и че слънцето не изгрява от изток, само и само да има още и още разделение у хората и да се намразят още повече – по заповед от московската кочина. 

1. карат ги да вярват на тъпотии, за да не вярват на идващото от нормалните ни партньори; и да вярват, че трябва да търсят смъртоносната прегръдка на московския касапин.
2. карат ги да се съмняват във всичко (дори по случая „Дебора“), за да застанат СРЕЩУ останалите българи и да се изпокарат с тях. 

Хаос и омраза. Това е играта на московската кочина. И явно има успех, защото тук е благоприятна хранителна среда за мозъчните паразити. 

В края на декември копейкин скочи срещу плановете да се заделят пари по стратегията за борба с антисемитизма. 

Има ли учудени, че вчера неговите кафяви ризи, неговите шпицкоманди (един от тях – бивш служител на ДАНС!!!) са нападнали Даниел Лорер и са го обиждали на „евреин“? Казвали му, че евреите, като него, били виновни за всички злини по света, пращали го да си ходи в Израел, наричали го с оная дума, дето започва с „ч“, сещате се. Но лидерът на „партията“ им беше точно същият, който СИЛНО се възмути, че – видиш ли – били се заделяли пари за борба с антисемитизма. 

Причина—следствие. Нали? Като с курнела, борбата с джендъра и резултата – още пребити и убити, защото липсва механизъм за справяне с това бедствие; така и другият служител на кремъл – копейкин – прави пълен цикъл и затваря кръга на причинно-следствените връзки. Антисемитските му миньони не биха искали да има борба с антисемитизма. Да… иначе чакат путлер да „денацифицира“ Украйна. 

И на двамата служители на лилипутин им идва идеално и за реклама, и за изпълнение на кремълските поръчки. 

Кремълските поръчки – изяснихме – търси се конфликт на всяка цена, за да има разделение. 

Какво значи „за реклама“ ли?

Значи, че тъпотиите, като войната с джендъра, която доведе единствено до повече ненаказано домашно насилие, както и антисемитизмът на миньоните са идеални средства въпросните „политици“ да си правят реклама и събират гласоподаватели – защото сред това така разпространено мозъчно късо съединение тук, ИМЕННО подобни тъпотии се търсят и харесват. 

И ето това е „свободата“, за която си мечтаят. Това са им „освободителите“, които чакат… за да могат да им продадат България още веднъж. ↓

Хора с автомати обикалят домове в окупирани от Русия украински земи

__________________

Този коментар изразява личното мнение на автора
и може да не съвпада с позициите на редакцията на Novini.bg.


 

Последвайте канала на

Александър Томов
2008 0

Свързани новини

Водещи новини