Зам.-кметът по строителството в Пловдив: Бетонният мост ще бъде затворен само ако до 6 месеца бъде изграден нов

  • 07 март 2024 09:43

  • 12046
  • 2
Зам.-кметът по строителството в Пловдив: Бетонният мост ще бъде затворен само ако до 6 месеца бъде изграден нов
© Google Maps

Бетонният мост ще бъде съборен само при условие, че до 6 месеца бъде изграден нов. Това заяви пред Дарик зам.-кметът по строителство в община Пловдив инж. Тошо Пашов.

Условието ще бъде заложено в анекса на градската управа с фирмата-изпълнител на строителните дейности. До момента обаче от ръководството ѝ все още не подписват документа.

„Няма да се пристъпи към бутане на моста преди анексът да бъде парафиран и от двете страни“, обясни Пашов.

Ремонтът на Бетонния мост в Пловдив ще започне след 25 март

По думите му дори това да стане в близките дни, преди 15 април, когато се очаква да започне реалното използване на пробива „Модър-Царевец“ в "Западен" като алтернативен обходен маршрут, Бетонният мост няма да бъде затворен за движение.

Събарянето му ще остави над 150 000 жители на "Южен" задълго в транспортен капан на района, в който живеят. Мостовото съоръжение е връзката на най-населената част на Пловдив с центъра на града и останалите райони.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
12046 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
6 месеца

2024.03.08 | 20:45

2
Ама с една нула отзад, ЗАЩО РЕМОНТИТЕ НА ЦЕЛИЯ ГРАД СЕ ПРАВЯТ ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ ТА ХУБАВИ ТАПИ ОТ ЗАДРЪСТВАНИЯ ОТВСЯКЪДЕ ДА СТАВАТ???

2024.03.07 | 11:00

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини