Натоварен е трафикът по Е-79 край Симитли в посока София

  • 04 март 2024 17:20

  • 1262
  • 2
Натоварен е трафикът по Е-79  край Симитли в посока София
© Булфото (архив)

Натоварен е трафикът по главен път Е-79 в района на Симитли в последния от трите почивни дни. Много от пътуващите избраха вчерашния ден, за да се върнат по домовете си и днес до големи задръствания не се стигна, предаде БНТ.

В ранния следобед се засили преминаването на автомобили през детелината, която поема пътникопотока от Банско и Гърция преди началото на АМ "Струма".

И от двете дестинации в посока София се образуваха около 3 км опашки от автомобили преди включването в магистралата, а преминаването ставаше за около 20 минути. Мнозина решиха да използват и обходния маршрут през Симитли и Железница, за да избегнат задръстването.

Сериозно се облекчи трафикът в района, след като наскоро беше пуснат в експлоатация тунел "Железница" и още около 6 км магистрален път заедно с него. Сега пътуващите изчакват само в едно задръстване – това между детелината на Симитли и включването в магистрала "Струма", като участъкът е около 500 метра.

В момента тунел "Железница" е отворен за движение и в двете посоки, без никакви допълнителни ограничения освен редовното от 80 км в съоръжението.

В района има засилено полицейско присъствие.

Пътни инциденти не са регистрирани.

Ето къде се очаква засилен трафик

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1262 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.03.04 | 23:48

2
Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:----> use.my/man

2024.03.04 | 18:13

1
Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства, разбрах за това тук:-----> do.my/medline

Добави коментар

Водещи новини