Хасково каза 'Не на тормоза в училище!'

  • 28 февруари 2024 15:23

  • 213
  • 1
Хасково каза 'Не на тормоза в училище!'
©

В Деня на розовата фланелка децата на Хасково казаха „Не на тормоза в училище!“ В поредицата от инициативи на Община Хасково и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни се включиха стотици ученици. Децата участваха в дискусия на тема „Училищен тормоз.

Разпознаваме ли го и как да му противодействаме“ и коментираха документалния филм "Агресия", предоставен на МКБППМН Хасково безвъзмездно от Асоциация „Докосни дъгата“.

Точно в 12 на обяд малки и големи ученици от ПГТ „Александър Паскалев“, ОУ “Христо Смирненски“, СУ „Васил Левски“, ПГДС „Цар Иван Асен II“, СУ „Паисий Хилендарски“, ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“ и много други се хванаха за ръце и описаха кръг на доброто в центъра на града.

Символично те изхвърлиха негативните си мисли и подариха с усмивки посланията си за доброта и човечност. Заместник-кметът на Община Хасково Динко Тенев, председател на МКБППМН, благодари на младите хора за това, че са съпричастни с каузата на Деня на розата фланелка. „Искам да ви пожелая да бъдете по-смирени. И както сте съпричастни с радостта на приятелите си, така бъдете съпричастни и с тяхната болката.

Бъдете здрави и щастливи и нека за поредна година всички заедно да кажем #НеНаТормоза!“, призова зам.-кметът Динко Тенев.

Розова рамка за снимки със силни думи-послания запечата спомена от днешния ден срещу тормоза в Хасково.

Последвайте канала на

Нора Виткова
213 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.28 | 22:34

1
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo

Добави коментар

Водещи новини