Масови проверки на тирове в Бургас: Полицията установи близо 200 нарушения

  • 27 февруари 2024 16:37

  • 2019
  • 1
Масови проверки на тирове в Бургас: Полицията установи близо 200 нарушения
© Bulphoto, архив

Полицията в Бургас започна извънредни проверки на извънгабаритни тежки превозни средства. Акцията е започнала в края на миналата седмица на територията на област Бургас и в района на пристанището край морския град от съвместни екипи от полицаи и служители от Агенция "Пътна инфраструктура" и Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“,

Проверени са общо 701 автомобили с българска регистрация, 131 товарни автомобили с регистрация в ЕС и 4 автомобил с регистрация извън ЕС. Констатирани са общо 199 нарушения, от които 20 – нередовни документи на водач, 17 – шофиране с превишена скорост, 15 – нередовни документи на превозното средство, 13 – неизползване на обезопасителен колан, 10 – неукрепване на товарите и др.

Проверени са 123 автобуса с българска регистрация и 24 с регистрация в ЕС. Констатирани са общо 13 нарушения, от които 5 за неизползване на обезопасителен колан, 2 нарушения, свързани с нередовни документи на водача, 1 техническа неизправност, 1 случай на нередовни документи на превозното средство и др.

Целта на съвместните акции е минимизиране на рисковете за живота и здравето на пътуващите, както и осигуряване на безопасни условия за движение по отсечките с интензивен тежкотоварен трафик и ограничаване на предпоставките за пътнотранспортни произшествия.

Извънредните инспекции ще продължат и в други градове на страната, като особен акцент ще бъде поставен върху претоварването на камионите.

Тирове с висока скорост преминават през девненски квартал

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2019 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.27 | 18:55

1
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo

Добави коментар

Водещи новини