Майка алармира за насилие над детето ѝ в градина в Бургас

  • 12 февруари 2024 09:26

  • 349
  • 2
Майка алармира  за насилие над детето ѝ в градина в Бургас
© Кадър - Нова телевизия

Майка на 4-годишно момченце има съмнения, че синът ѝ е бил обект на насилие в детска градина в Бургас. Жената се разказа в ефира на Нова телевизия преди дни забелязала охлузвания и кръвонасядане по ръката на детето. От ръководството на детската градина отрекли пред родителите да е упражнявано насилие спрямо детето им.
 
Съмненията на Кристина Дончева са, че посегателство е било извършено на 6 февруари. 
 

„Разговарях с директорката. Тя ми обясни, че това е кожен проблем”, каза Дончева. Тя води сина си на съдебен лекар. В експертиза там е записано, че това е нараняване, нанесено с твърд или тъпоръбест предмет.  

Майката признава, че и преди е влизала в конфликт с възпитателките - заради начина на обличане на детето.

Стефка Желязкова, директор на детското заведение, отговори на съмненията на майката.

Дете си чупи на 2 места крака в ясла с 3 медицински сестри. Никой не знае как

„Преди няколко дни получих сигнал по телефона от родителя, че детето му е ощипано от друго дете от групата, като ми бе назовано и името на детето. Веднага в детската градина е задействана процедура по изясняване на случая, поискахме и становище на медицинското лице”, заяви Желязкова.

Направена е вътрешна проверка, ще има и писмено становище по случая.
 
Майката пък е подала сигнал и към Районната прокуратура в Бургас. Оттам засега отказват да предоставят информация по казуса.

Последвайте канала на

Калина Христова
349 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.12 | 12:28

2
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa

2024.02.12 | 09:53

1
Дали не е възможно детето да е паднало на твърд предмет?Чудя се как учител може да наблюдава 36 деца по време на игра.особено на вън.Мисля,че майката прекалява.

Добави коментар

Водещи новини